Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legia Cwks Matek Team
352 Tactiek 442
53% Balbezit 47%
25% Spel op eigen helft 75%
20 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 25.3
good Schieten poor
average Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen average


4e minuut.
Romanczewski onderschept slim de pass. Romanczewski heeft problemen om de bal te vangen. Romanczewski probeert naar een medespeler te passen. Tömösi rent richting de bal. Tömösi draait met de bal, schiet en ... Jorquera Fortia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Romanczewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kykal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kykal draait met de bal, schiet en ... Jorquera Fortia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Cwks - Matek Team 1:0

7e minuut.
Camard geeft de bal voor. Pombal controleert de bal met de borst. Amirbekyan is nu in balbezit. Pombal verovert de bal door een tackle van achteren. Pombal geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kohan kopt de bal weg. Milevoj is nu in balbezit. Tömösi onderschept slim de pass. Tömösi geeft de bal voor. Kykal krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Grzywiński onderschept slim de pass. Grzywiński geeft een lange en hoge pass. Tömösi rent richting de bal. Tömösi draait met de bal, schiet en ... Chorekyan probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Damert verovert de bal door een tackle van achteren. Damert passt de bal in één keer door. Kykal rent richting de bal. Kykal draait met de bal, schiet en ... Jorquera Fortia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Cwks - Matek Team 2:0

40e minuut.
Pombal passt de bal met de wreef. Kykal is nu in balbezit. Kykal draait met de bal, schiet en ... Amirbekyan probeert de bal aan de voet te houden. Jorquera Fortia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Cwks - Matek Team 3:0

40e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Jorquera Fortia niet meer kan verder spelen. Szmateła komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Milevoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Milevoj geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camard met de inworp. Tömösi geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Cwks - Matek Team 4:0

43e minuut.
Chorekyan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Damert geeft een lange en hoge pass. Tömösi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Cwks 23%, Matek Team 77%.
Legia Cwks - Matek Team 4:0

53e minuut.
Alencevičius passt de bal in één keer door. Romanczewski is nu in balbezit. Goga begaat een overtreding. Goga krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Dink heeft problemen om de bal te vangen. Kykal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dink maakt een afschuwelijke overtreding. Kykal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kykal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Damert probeert naar een medespeler te passen. Chorekyan is nu in balbezit. Damert onderschept slim de pass. Damert draait met de bal, schiet en ... Dink probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Camard met de inworp. Tömösi is nu in balbezit. Tömösi geeft een lange en hoge pass. Kykal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kykal draait met de bal, schiet en ... Szmateła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Camard probeert naar een medespeler te passen. Tömösi rent richting de bal. Tömösi speelt de bal door. Kykal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kykal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Milevoj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mannering rent richting de bal. Mannering geeft een lange en hoge pass. Puerto kopt de bal weg. Budovinszky rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Dink geeft een hoge lob. Espinal bereikt de bal nog maar net als eerste. Alencevičius speelt de bal door. Espinal bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Camard bereikt de bal nog maar net als eerste. Camard speelt de bal door. Tömösi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tömösi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kykal is nu in balbezit. Dink legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kykal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kykal zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Szmateła maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Cwks - Matek Team 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Cwks 27%, Matek Team 73%.
Legia Cwks - Matek Team 5:0