Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Strzelec Dąbrowica Południowi Kolarze
Normal Tactiek normalna
56% Balbezit 44%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
45.6 gemiddelde waardering 45.8
good Schieten solid
adequate Passen average
adequate Verdedigen good


16e minuut.
Pavličević probeert naar een medespeler te passen. Badowski rent richting de bal. Badowski probeert naar een medespeler te passen. Sevasta rent richting de bal. Sevasta geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Sevasta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gurgul komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Urrutia is nu in balbezit. Cihaner rent richting de bal. Cihaner passt de bal met de wreef. Mikloško is nu in balbezit. Mikloško schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Strzelec Dąbrowica - Południowi Kolarze 0:1

25e minuut.
Collard is nu in balbezit. Collard geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niewierowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urrutia geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strzelec Dąbrowica 63%, Południowi Kolarze 37%.
Strzelec Dąbrowica - Południowi Kolarze 0:1

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosenior komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Collard rent richting de bal. Collard geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cavalcante zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gurgul geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cavalcante met een snelle inworp. Gurgul rent richting de bal. Gurgul geeft de bal voor. Mikloško maakt een snoekduik en kopt de bal. Perez bokst de bal weg.

77e minuut.
Urrutia verovert de bal door een tackle van achteren. Urrutia passt de bal zonder na te denken. Rosenior is nu in balbezit. Mikloško bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikloško draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Karpuzov kopt de bal weg. Klungelig pakt Gurgul de bal. Gurgul geeft een lange en hoge pass. Mikloško bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikloško draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Badowski geeft een lange en hoge pass. Mikloško bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiiskilä legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mikloško raakt geblesseerd tijdens het duel. Mikloško legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Strzelec Dąbrowica - Południowi Kolarze 0:2

88e minuut.
Šoštar probeert naar een medespeler te passen. Pavličević kopt de bal weg. Daar is Kostis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpuzov is nu in balbezit. Karpuzov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Froment rent richting de bal. Froment geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kostis de bal onder controle te krijgen. Karpuzov is nu in balbezit. Karpuzov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strzelec Dąbrowica 46%, Południowi Kolarze 54%.
Strzelec Dąbrowica - Południowi Kolarze 0:2