Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Południowi Kolarze Strzelec Dąbrowica
normalna Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 47.1
solide Schieten goed
goed Passen goed
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Ciobănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikloško verovert de bal door een tackle van achteren. Mikloško probeert naar een medespeler te passen. Rosenior rent richting de bal. Rosenior schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - Strzelec Dąbrowica 1:0

3e minuut.
Nyagolov rent richting de bal. Nyagolov speelt de bal door. Cavalcante speelt de bal door. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Collard speelt de bal door. Nyagolov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mikloško de bal. Rosenior rent richting de bal. Rosenior draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - Strzelec Dąbrowica 2:0

10e minuut.
Ciobănescu rent richting de bal. Ciobănescu passt de bal met de wreef. Stramowski rent richting de bal. Stramowski schiet op doel. Šoštar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - Strzelec Dąbrowica 2:1

15e minuut.
Kiiskilä rent richting de bal. Kiiskilä geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niewierowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urrutia geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Rosenior heeft problemen om de bal te vangen. Pavličević onderschept slim de pass. Pavličević probeert naar een medespeler te passen. Froment bereikt de bal nog maar net als eerste. Froment geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Urrutia met een sublieme pass. Niewierowski is nu in balbezit. Niewierowski passt de bal in één keer door. Rosenior bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenior draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - Strzelec Dąbrowica 3:1

32e minuut.
Gornakov probeert naar een medespeler te passen. Voiculescu rent richting de bal. Voiculescu met een sublieme pass. Stramowski is nu in balbezit. Stramowski haalt uit met een fantastische trap. Šoštar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Kärcher geeft de bal voor. Inworp. Cavalcante met een snelle inworp. Nyagolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyagolov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Południowi Kolarze 48%, Strzelec Dąbrowica 52%.
Południowi Kolarze - Strzelec Dąbrowica 3:1

49e minuut.
Nyagolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyagolov geeft een lange en hoge pass. Kiiskilä heeft problemen om de bal te vangen. Mikloško rent richting de bal. Mikloško draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - Strzelec Dąbrowica 4:1

50e minuut.
Inworp. Cavalcante met de inworp. Nyagolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyagolov geeft een hoge lob. Kiiskilä heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Collard is nu in balbezit. Mikloško verovert de bal door een tackle van achteren. Mikloško speelt de bal door. Daar is Rosenior, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosenior schiet op doel. Magdziarz bokst de bal weg.

57e minuut.
Niewierowski kopt de bal weg. Pardeza is nu in balbezit. Pardeza passt de bal zonder na te denken. Urrutia geeft de bal voor. Mikloško maakt een snoekduik en kopt de bal. Magdziarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Magdziarz niet meer kan verder spelen. Perez komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Klungelig pakt Mikloško de bal. Collard verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Cavalcante zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nyagolov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Nyagolov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cavalcante is nu in balbezit. Cavalcante geeft een lange en hoge pass. Mikloško bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikloško draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Gornakov passt de bal met de wreef. Ciobănescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Niewierowski is nu in balbezit. Niewierowski haalt uit met een fantastische trap. Rosenior maakt een snoekduik en kopt de bal. Perez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Daar is Froment, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Froment met de inworp. Ciobănescu rent richting de bal. Ciobănescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Gornakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Froment verovert de bal door een tackle van achteren. Froment geeft een lange en hoge pass. Stramowski rent richting de bal. Stramowski haalt uit met een fantastische trap. Šoštar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Południowi Kolarze 33%, Strzelec Dąbrowica 67%.
Południowi Kolarze - Strzelec Dąbrowica 4:1