Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AVIA Świdnik KS SPORT WIELUŃ
By Antos Tactiek 4-4-2
40% Balbezit 60%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 61
solide Schieten uitstekend
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Peña met een sublieme pass. Serebrennikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Serebrennikov probeert naar een medespeler te passen. Stolarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarek schiet op doel. Cyra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - KS SPORT WIELUŃ 1:0

8e minuut.
Świercz onderschept slim de pass. Stanishev rent richting de bal. Stanishev passt de bal met de wreef. Cominges is nu in balbezit. Cominges schiet op doel. Lean bokst de bal weg.

9e minuut.
Voiculescu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Świercz de bal onder controle te krijgen. Turchi probeert naar een medespeler te passen. Cominges rent richting de bal. Cominges haalt uit met een fantastische trap. Lean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Fronczewski met een sublieme pass. Branecki rent richting de bal. Cominges onderschept slim de pass. Świercz is nu in balbezit. Świercz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Voiculescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manresa geeft de bal voor. Cominges rent richting de bal. Cominges schiet op doel. Lean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Tollebeek is nu in balbezit. Tollebeek passt de bal in één keer door. Branecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Świercz verovert de bal door een tackle van achteren. Świercz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Peña met de inworp. Dreč bereikt de bal nog maar net als eerste. Dreč geeft een lange en hoge pass. Serebrennikov is nu in balbezit. Serebrennikov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Klungelig pakt Dreč de bal. Świercz rent richting de bal. Dreč begaat een overtreding. Dreč krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Inworp. Durbel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AVIA Świdnik 60%, KS SPORT WIELUŃ 40%.
AVIA Świdnik - KS SPORT WIELUŃ 1:0

56e minuut.
Voiculescu geeft een hoge lob. Serebrennikov is nu in balbezit. Cyra rent richting de bal. Dreč probeert naar een medespeler te passen. Stolarek bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Stolarek is nu in balbezit. Hiên rent richting de bal. Hiên passt de bal met de wreef. Stolarek is nu in balbezit. Stolarek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bošić komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Stanishev is nu in balbezit. Stanishev speelt de bal door. Cominges rent richting de bal. Stanishev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanishev passt de bal met de wreef. Durbel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Branecki geeft een lange en hoge pass. Hiên kan de bal niet met de borst controleren. Czerniec probeert naar een medespeler te passen. Cominges bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominges schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AVIA Świdnik - KS SPORT WIELUŃ 1:1

68e minuut.
Branecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Branecki geeft de bal voor. Stolarek rent richting de bal. Stolarek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - KS SPORT WIELUŃ 2:1

73e minuut.
Turchi probeert naar een medespeler te passen. Kajzerka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajzerka passt de bal zonder na te denken. Cominges is nu in balbezit. Cominges haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AVIA Świdnik - KS SPORT WIELUŃ 2:2

77e minuut.
Cyra is nu in balbezit. Stolarek verovert de bal door een tackle van achteren. Stolarek passt de bal zonder na te denken. Serebrennikov rent richting de bal. Serebrennikov geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Hiên rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - KS SPORT WIELUŃ 3:2

86e minuut.
Kajzerka kopt de bal weg. Bošić rent richting de bal. Stanishev is nu in balbezit. Stanishev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AVIA Świdnik - KS SPORT WIELUŃ 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AVIA Świdnik 52%, KS SPORT WIELUŃ 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AVIA Świdnik - KS SPORT WIELUŃ 3:3