Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gdynia MKS Korytnica
atak2+1 Tactiek kominacje alpejs
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 45.1
uitstekend Schieten redelijk
solide Passen goed
goed Verdedigen goed


16e minuut.
Samir onderschept slim de pass. Samir geeft de bal voor. Passer is nu in balbezit. Passer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kobayashi met een sublieme pass. Passer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Konkel. Passer raakt geblesseerd tijdens het duel. Kobayashi komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Haciej kopt de bal weg. Yongyi geeft een hoge lob. Korbut rent richting de bal. Korbut schiet op doel. Havel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - MKS Korytnica 0:1

28e minuut.
Haciej is nu in balbezit. Korbut tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haciej is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Samir zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Passer springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Passer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mencik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mencik krijgt een gele kaart. Passer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kobayashi neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Gdynia - MKS Korytnica 1:1

29e minuut.
Samir met een sublieme pass. Hafenecker is nu in balbezit. Hafenecker geeft een lange en hoge pass. Haciej is nu in balbezit. Haciej draait met de bal, schiet en ... Đình Hải probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Passer is nu in balbezit. Mencik rent richting de bal. Passer onderschept slim de pass. Passer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - MKS Korytnica 2:1

36e minuut.
Yongyi heeft problemen om de bal te vangen. Hafenecker is nu in balbezit. Hafenecker passt de bal in één keer door. Passer is nu in balbezit. Passer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Haciej met een sublieme pass. Yongyi rent richting de bal. Passer onderschept slim de pass. Passer draait met de bal, schiet en ... Đình Hải maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - MKS Korytnica 3:1

44e minuut.
Kobayashi passt de bal in één keer door. Bělohoubek rent richting de bal. Bělohoubek geeft een hoge lob. Passer is nu in balbezit. Passer haalt uit met een fantastische trap. Đình Hải verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdynia 37%, MKS Korytnica 63%.
FC Gdynia - MKS Korytnica 3:1

48e minuut.
Bělohoubek speelt de bal door. Passer heeft problemen om de bal te vangen. Yongyi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yongyi krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Bělohoubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Otxoa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bělohoubek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bělohoubek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Passer maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Pajarón geeft een lange en hoge pass. Neběhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbut begaat een overtreding. Neběhal raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Neběhal kan niet meer verder spelen. Sergen komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Samir verovert de bal door een tackle van achteren. Samir passt de bal in één keer door. Haciej is nu in balbezit. Haciej schiet op doel. Đình Hải maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Samir geeft een hoge lob. Mencik kopt de bal weg. Bělohoubek met een sublieme pass. Haciej rent richting de bal. Haciej draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Đình Hải trapt de bal weg. Daar is Samir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Massenhove probeert naar een medespeler te passen. Hammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammer haalt uit met een fantastische trap. Havel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Haciej is nu in balbezit. Haciej haalt uit met een fantastische trap. Hammer probeert de bal aan de voet te houden. Samir rent richting de bal. Samir geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Passer bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Haciej geeft een hoge lob. Pajarón kopt de bal weg. Daar is Bugarin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haciej rent richting de bal. Haciej haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdynia 32%, MKS Korytnica 68%.
FC Gdynia - MKS Korytnica 3:1