Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Matek Team Południowi Kolarze
442 Tactiek normalna
47% Balbezit 53%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
26.2 gemiddelde waardering 47.3
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Szmateła speelt de bal door. Milevoj probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nyagolov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nyagolov geeft een lange en hoge pass. Rosenior krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Team - Południowi Kolarze 0:1

4e minuut.
Urrutia onderschept slim de pass. Urrutia geeft een lange en hoge pass. Mikloško kopt de bal weg. Rosenior bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenior draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Daar is Rosenior, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosenior speelt de bal door. Mikloško is nu in balbezit. Mikloško haalt uit met een fantastische trap. Szmateła probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Team - Południowi Kolarze 0:2

10e minuut.
Urrutia met een sublieme pass. Niewierowski is nu in balbezit. Niewierowski speelt de bal door. Rosenior bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenior draait met de bal, schiet en ... Jorquera Fortia bokst de bal weg.

22e minuut.
Chorekyan geeft een hoge lob. Urrutia kopt de bal weg. Daar is Szmateła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikloško bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikloško haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Jorquera Fortia trapt de bal weg. Cavalcante kopt de bal weg. Daar is Chorekyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosenior is nu in balbezit. Rosenior draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Team - Południowi Kolarze 0:3

25e minuut.
Rosenior probeert naar een medespeler te passen. Nyagolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyagolov geeft een hoge lob. Mikloško rent richting de bal. Mikloško draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Team - Południowi Kolarze 0:4

25e minuut.
Espinal speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niewierowski met de inworp. Daar is Urrutia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urrutia geeft een hoge lob. Jorquera Fortia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mikloško bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikloško schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Team - Południowi Kolarze 0:5

27e minuut.
Mikloško speelt de bal door. Nyagolov rent richting de bal. Nyagolov passt de bal in één keer door. Mikloško heeft problemen om de bal te vangen. Mikloško draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Alencevičius geeft een lange en hoge pass. Cavalcante rent richting de bal. Cavalcante met een sublieme pass. Mikloško rent richting de bal. Mikloško draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Dink rent richting de bal. Niewierowski onderschept slim de pass. Niewierowski met een sublieme pass. Mikloško is nu in balbezit. Mikloško geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Urrutia verovert de bal door een tackle van achteren. Urrutia met een sublieme pass. Cavalcante speelt de bal door. Rosenior is nu in balbezit. Rosenior haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Grzywiński passt de bal met de wreef. Badowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Badowski geeft een lange en hoge pass. Espinal is nu in balbezit. Espinal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Cavalcante rent richting de bal. Cavalcante passt de bal zonder na te denken. Chorekyan onderschept slim de pass. Mikloško is nu in balbezit. Mikloško draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Nyagolov probeert naar een medespeler te passen. Rosenior is nu in balbezit. Rosenior speelt de bal door. Mikloško rent richting de bal. Mikloško haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Team - Południowi Kolarze 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matek Team 77%, Południowi Kolarze 23%.
Matek Team - Południowi Kolarze 0:6

47e minuut.
Chorekyan geeft een hoge lob. Inworp. Niewierowski met de inworp. Urrutia rent richting de bal. Urrutia geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Cavalcante rent richting de bal. Cavalcante met een sublieme pass. Chorekyan rent richting de bal. Rosenior onderschept slim de pass. Rosenior schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Mikloško stond buitenspel. Jorquera Fortia neemt vlug de vrije trap. Urrutia rent richting de bal. Urrutia geeft een hoge lob. Mikloško springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Team - Południowi Kolarze 0:7

58e minuut.
Rosenior bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenior geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Budovinszky de bal onder controle te krijgen. Mikloško bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikloško draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jorquera Fortia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Rosenior onderschept slim de pass. Rosenior passt de bal in één keer door. Mikloško is nu in balbezit. Mikloško haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Team - Południowi Kolarze 0:8

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Šoštar met een harde bal richting middenveld. Urrutia met een sublieme pass. Mikloško rent richting de bal. Mikloško schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Budovinszky rent richting de bal. Węc verovert de bal door een tackle van achteren. Węc probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mikloško de bal. Mikloško draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Chorekyan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niewierowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chorekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenior onderschept slim de pass. Rosenior schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Team - Południowi Kolarze 0:9

83e minuut.
Urrutia passt de bal in één keer door. Mikloško heeft problemen om de bal te vangen. Mikloško probeert naar een medespeler te passen. Rosenior rent richting de bal. Rosenior draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Team - Południowi Kolarze 0:10

89e minuut.
Alencevičius speelt de bal door. Espinal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Urrutia. Urrutia krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matek Team 65%, Południowi Kolarze 35%.
Matek Team - Południowi Kolarze 0:10