Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legia Cwks Strzelec Dąbrowica
352 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 47
solide Schieten goed
matig Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Kohan kopt de bal weg. Pombal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardeza geeft een hoge lob. Pombal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kykal springt en kopt de bal. Magdziarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Pļumpe verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Voiculescu neemt de hoekschop. Stramowski krijgt zijn hoofd ertegen. Uršić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Cwks - Strzelec Dąbrowica 0:1

7e minuut.
Tömösi heeft problemen om de bal te vangen. Tömösi met een sublieme pass. Daar is Kykal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kykal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kohan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mensah de bal onder controle te krijgen. Tömösi is nu in balbezit. Tömösi geeft de bal voor. Kykal krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legia Cwks - Strzelec Dąbrowica 1:1

12e minuut.
Kärcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Kärcher geeft een hoge lob. Stramowski rent richting de bal. Stramowski schiet op doel. Uršić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Cwks - Strzelec Dąbrowica 1:2

26e minuut.
Uršić speelt de bal door. Pombal kopt de bal weg. Pardeza heeft problemen om de bal te vangen. Kykal onderschept slim de pass. Kykal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Camard bereikt de bal nog maar net als eerste. Camard geeft de bal voor. Tömösi kopt de bal weg. Kykal rent richting de bal. Kykal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legia Cwks - Strzelec Dąbrowica 2:2

36e minuut.
Voiculescu passt de bal met de wreef. Dobrila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrila passt de bal in één keer door. Stramowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stramowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Cwks 49%, Strzelec Dąbrowica 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Legia Cwks - Strzelec Dąbrowica 2:2

47e minuut.
Kohan met de inworp. Camard rent richting de bal. Camard geeft een hoge lob. Kykal is nu in balbezit. Kykal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Magaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Magaña passt de bal met de wreef. Romanczewski heeft problemen om de bal te vangen. Romanczewski geeft een lange en hoge pass. Tömösi springt en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Mensah passt de bal zonder na te denken. Voiculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Voiculescu met een sublieme pass. Daar is Stramowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stramowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Magdziarz met een harde bal richting middenveld. Kohan kopt de bal weg. Pombal is nu in balbezit. Kykal rent richting de bal. Kykal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Utkan komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Romanczewski speelt de bal door. Kykal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kykal geeft de bal voor. Tömösi heeft problemen om de bal te vangen. Tömösi schiet op doel. Magdziarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Utkan probeert naar een medespeler te passen. Kärcher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tömösi met een sublieme pass. Daar is Kykal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kykal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Romanczewski geeft een lange en hoge pass. Kärcher rent richting de bal. Kärcher geeft een lange en hoge pass. Stramowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stramowski haalt uit met een fantastische trap. Uršić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Cwks - Strzelec Dąbrowica 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Cwks 37%, Strzelec Dąbrowica 63%.
Legia Cwks - Strzelec Dąbrowica 2:3