Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Strzelec Dąbrowica Legia Cwks
Normal Tactiek 352
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 45.8
solide Schieten goed
redelijk Passen matig
goed Verdedigen goed


13e minuut.
Camard is nu in balbezit. Camard geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kykal de bal onder controle te krijgen. Tömösi rent richting de bal. Tömösi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Stramowski haalt uit met een fantastische trap. Uršić probeert naar een medespeler te passen. Pombal kopt de bal weg. Tömösi heeft problemen om de bal te vangen. Tömösi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Ciobănescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Romanczewski de bal. Romanczewski passt de bal in één keer door. Kykal heeft problemen om de bal te vangen. Kykal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Utkan is nu in balbezit. Utkan geeft een lange en hoge pass. Kykal kopt de bal weg. Pombal is nu in balbezit. Pombal passt de bal zonder na te denken. Magdziarz bokst de bal weg. Tömösi rent richting de bal. Tömösi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Strzelec Dąbrowica - Legia Cwks 0:1

32e minuut.
Camard probeert naar een medespeler te passen. Tömösi rent richting de bal. Tömösi speelt de bal door. Kykal is nu in balbezit. Kykal haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Magdziarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Stramowski is nu in balbezit. Kohan rent richting de bal. Stramowski onderschept slim de pass. Stramowski schiet op doel. Puerto probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Strzelec Dąbrowica - Legia Cwks 1:1

43e minuut.
Pardeza geeft een lange en hoge pass. Puerto geeft de bal voor. Tömösi kopt de bal weg. Kykal rent richting de bal. Kykal haalt uit met een fantastische trap. Magdziarz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strzelec Dąbrowica 61%, Legia Cwks 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Strzelec Dąbrowica - Legia Cwks 1:1

51e minuut.
Ciobănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobănescu passt de bal in één keer door. Voiculescu speelt de bal door. Stramowski rent richting de bal. Stramowski schiet op doel. Uršić bokst de bal weg. Stramowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stramowski schiet op doel. Uršić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Pardeza onderschept slim de pass. Pardeza met een sublieme pass. Froment bereikt de bal nog maar net als eerste. Froment geeft een lange en hoge pass. Stramowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Daar is Froment, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Froment met een sublieme pass. Magaña rent richting de bal. Stramowski onderschept slim de pass. Stramowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Strzelec Dąbrowica - Legia Cwks 2:1

63e minuut.
Kykal kopt de bal weg. Collard probeert de bal aan de voet te houden. Tömösi is nu in balbezit. Tömösi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Strzelec Dąbrowica - Legia Cwks 2:2

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kärcher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pavličević met een sublieme pass. Stramowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stramowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Dragoş onderschept slim de pass. Dragoş geeft de bal voor. Ciobănescu is nu in balbezit. Ciobănescu haalt uit met een fantastische trap. Uršić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Strzelec Dąbrowica - Legia Cwks 3:2

77e minuut.
Pavličević is nu in balbezit. Pavličević speelt de bal door. Kohan rent richting de bal. Ciobănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciobănescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Daar is Magaña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Froment bereikt de bal nog maar net als eerste. Magaña begaat een overtreding. Magaña krijgt een gele kaart. Froment is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pardeza met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Puerto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stramowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stramowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Strzelec Dąbrowica - Legia Cwks 4:2

86e minuut.
Pavličević passt de bal met de wreef. Voiculescu is nu in balbezit. Voiculescu probeert naar een medespeler te passen. Stramowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stramowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strzelec Dąbrowica 46%, Legia Cwks 54%.
Strzelec Dąbrowica - Legia Cwks 4:2