Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legia Cwks FC Gdynia
352 Tactiek atak2+1
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 56.4
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Bělohoubek geeft een hoge lob. Puerto heeft problemen om de bal te vangen. Passer rent richting de bal. Passer haalt uit met een fantastische trap. Uršić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Cwks - FC Gdynia 0:1

8e minuut.
Dworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworski probeert naar een medespeler te passen. Haciej is nu in balbezit. Haciej schiet op doel. Puerto probeert de bal aan de voet te houden. Uršić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Hafenecker rent richting de bal. Hafenecker passt de bal in één keer door. Samir probeert naar een medespeler te passen. Passer is nu in balbezit. Passer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Kykal is nu in balbezit. Pozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozowski geeft de bal voor. Passer is nu in balbezit. Passer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Haciej is nu in balbezit. Passer is nu in balbezit. Puerto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Passer raakt geblesseerd tijdens het duel. Passer legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal! Uršić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Cwks - FC Gdynia 0:2

27e minuut.
Daar is Dworski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dworski geeft een lange en hoge pass. Puerto kopt de bal weg. Haciej rent richting de bal. Haciej draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kobayashi is nu in balbezit. Damert verovert de bal door een tackle van achteren. Damert met een sublieme pass. Haciej bereikt de bal nog maar net als eerste. Haciej schiet op doel. Uršić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Dworski met de inworp. Damert bereikt de bal nog maar net als eerste. Haciej verovert de bal door een tackle van achteren. Haciej draait met de bal, schiet en ... Uršić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Cwks - FC Gdynia 0:3

44e minuut.
Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tömösi onderschept slim de pass. Kykal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kykal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Cwks - FC Gdynia 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Cwks 69%, FC Gdynia 31%.
Legia Cwks - FC Gdynia 1:3

49e minuut.
Daar is Kobayashi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damert bereikt de bal nog maar net als eerste. Samir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Samir krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Bělohoubek speelt de bal door. Kobayashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobayashi met een sublieme pass. Haciej is nu in balbezit. Haciej draait met de bal, schiet en ... Uršić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Tömösi geeft een hoge lob. Dworski met een sublieme pass. Passer bereikt de bal nog maar net als eerste. Passer haalt uit met een fantastische trap. Uršić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Cwks - FC Gdynia 1:4

59e minuut.
Hafenecker is nu in balbezit. Hafenecker passt de bal met de wreef. Puerto verovert de bal door een tackle van achteren. Haciej heeft problemen om de bal te vangen. Haciej schiet op doel. Uršić bokst de bal weg.

65e minuut.
Inworp. Utkan komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Kobayashi met een sublieme pass. Puerto is nu in balbezit. Haciej verovert de bal door een tackle van achteren. Passer rent richting de bal. Passer schiet op doel. Uršić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Ayoğlu passt de bal in één keer door. Kobayashi is nu in balbezit. Kobayashi passt de bal zonder na te denken. Haciej is nu in balbezit. Haciej haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Pozowski geeft de bal voor. Puerto speelt de bal door. Daar is Magaña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haciej is nu in balbezit. Haciej draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kobayashi is nu in balbezit. Kobayashi haalt uit met een fantastische trap. Puerto probeert de bal aan de voet te houden. Uršić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Cwks 59%, FC Gdynia 41%.
Legia Cwks - FC Gdynia 1:4