Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gdynia Legia Cwks
atak2+1 Tactiek 352
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
56.6 gemiddelde waardering 44.7
solide Schieten goed
solide Passen matig
zeer goed Verdedigen goed


7e minuut.
Magaña rent richting de bal. Bělohoubek verovert de bal door een tackle van achteren. Bělohoubek geeft de bal voor. Hafenecker rent richting de bal. Hafenecker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Damert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafenecker verovert de bal door een tackle van achteren. Hafenecker passt de bal zonder na te denken. Passer rent richting de bal. Passer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pļumpe heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Magaña passt de bal zonder na te denken. Sỹ Hoàng is nu in balbezit. Sỹ Hoàng speelt de bal door. Passer is nu in balbezit. Passer draait met de bal, schiet en ... Uršić bokst de bal weg. Hafenecker rent richting de bal. Hafenecker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Legia Cwks 1:0

39e minuut.
Passer passt de bal in één keer door. Samir rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Pļumpe ... Strafschop! Pļumpe krijgt een gele kaart. Samir raakt geblesseerd tijdens het duel. Passer neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Legia Cwks 2:0

40e minuut.
Pozowski geeft een lange en hoge pass. Puerto bereikt de bal nog maar net als eerste. Passer verovert de bal door een tackle van achteren. Passer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Legia Cwks 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdynia 48%, Legia Cwks 52%.
FC Gdynia - Legia Cwks 3:0

50e minuut.
Galsgaard is nu in balbezit. Kykal onderschept slim de pass. Pozowski is nu in balbezit. Kykal onderschept slim de pass. Kykal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Kohan geeft de bal voor. Bermúdez probeert de bal aan de voet te houden. Galsgaard is nu in balbezit. Galsgaard geeft de bal voor. Passer krijgt zijn hoofd ertegen. Uršić bokst de bal weg.

56e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Havel niet meer kan verder spelen. Correzzola komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tömösi stond buitenspel. Utkan komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kykal rent richting de bal. Pozowski onderschept slim de pass. Pozowski geeft een hoge lob. Samir is nu in balbezit. Samir geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Uršić probeert wanhopig de bal te grijpen. Puerto heeft problemen om de bal te vangen. Paal! Hafenecker rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Legia Cwks 4:0

70e minuut.
Puerto onderschept slim de pass. Magaña geeft de bal voor. Samir geeft een lange en hoge pass. Passer bereikt de bal nog maar net als eerste. Passer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Pozowski passt de bal met de wreef. Camard bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergen verovert de bal door een tackle van achteren. Hafenecker bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafenecker geeft de bal voor. Uršić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Sỹ Hoàng speelt de bal door. Passer rent richting de bal. Pļumpe begaat een overtreding. Pļumpe krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Pļumpe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

83e minuut.
Sỹ Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sỹ Hoàng verovert de bal door een tackle van achteren. Passer is nu in balbezit. Passer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Samir onderschept slim de pass. Samir met een sublieme pass. Bělohoubek probeert naar een medespeler te passen. Passer bereikt de bal nog maar net als eerste. Passer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdynia 37%, Legia Cwks 63%.
FC Gdynia - Legia Cwks 4:0