Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS SPORT WIELUŃ Południowi Kolarze
4-4-2 Tactiek normalna
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 44.6
excellent Schieten good
good Passen weak
solid Verdedigen solid


5e minuut.
Fronczewski met een sublieme pass. Tollebeek kan de bal niet met de borst controleren. Tollebeek probeert naar een medespeler te passen. Cominges rent richting de bal. Cominges geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Tollebeek passt de bal in één keer door. Turchi rent richting de bal. Turchi speelt de bal door. Cominges rent richting de bal. Cominges haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SPORT WIELUŃ - Południowi Kolarze 1:0

11e minuut.
Stanishev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanishev passt de bal zonder na te denken. Świercz is nu in balbezit. Świercz haalt uit met een fantastische trap. Šoštar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SPORT WIELUŃ - Południowi Kolarze 2:0

15e minuut.
Fronczewski geeft de bal voor. Stanishev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanishev passt de bal zonder na te denken. Cominges is nu in balbezit. Cominges haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SPORT WIELUŃ - Południowi Kolarze 3:0

18e minuut.
Fronczewski probeert de bal aan de voet te houden. Turchi speelt de bal door. Cominges is nu in balbezit. Cominges schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SPORT WIELUŃ - Południowi Kolarze 4:0

22e minuut.
Badowski kopt de bal weg. Tollebeek rent richting de bal. Tollebeek geeft de bal voor. Świercz krijgt zijn hoofd ertegen. Šoštar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SPORT WIELUŃ - Południowi Kolarze 5:0

26e minuut.
Mikloško rent richting de bal. Mikloško passt de bal in één keer door. Rosenior is nu in balbezit. Rosenior haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SPORT WIELUŃ - Południowi Kolarze 5:1

29e minuut.
Tollebeek is nu in balbezit. Tollebeek passt de bal zonder na te denken. Cominges rent richting de bal. Cominges haalt uit met een fantastische trap. Šoštar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SPORT WIELUŃ - Południowi Kolarze 6:1

35e minuut.
Kajzerka kopt de bal weg. Gornakov rent richting de bal. Gornakov geeft een hoge lob. Cavalcante is nu in balbezit. Cavalcante geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS SPORT WIELUŃ 45%, Południowi Kolarze 55%.
KS SPORT WIELUŃ - Południowi Kolarze 6:1

48e minuut.
Tollebeek is nu in balbezit. Cominges is nu in balbezit. Tollebeek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tollebeek geeft een hoge lob. Świercz springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Šoštar speelt de bal door. Stanishev kopt de bal weg. Węc bereikt de bal nog maar net als eerste. Świercz verovert de bal door een tackle van achteren. Świercz draait met de bal, schiet en ... Šoštar bokst de bal weg. Cominges rent richting de bal. Cominges haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SPORT WIELUŃ - Południowi Kolarze 7:1

53e minuut.
Rosenior passt de bal in één keer door. Sevasta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevasta met een sublieme pass. Mikloško bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikloško haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Tollebeek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cavalcante de bal. Kajzerka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajzerka geeft de bal voor. Badowski onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bošić komt het veld opgelopen. Pełczyński komt het veld opgelopen. Rósa komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tollebeek zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Bošić de bal. Bošić geeft de bal voor. Turchi is nu in balbezit. Turchi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Fronczewski de bal onder controle te krijgen. Niewierowski rent richting de bal. Niewierowski passt de bal in één keer door. Rosenior bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenior geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Badowski met de inworp. Fronczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronczewski geeft een hoge lob. Tollebeek is nu in balbezit. Tollebeek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Cyra probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tollebeek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tollebeek speelt de bal door. Bošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Turchi speelt de bal door. Klungelig pakt Tollebeek de bal. Tollebeek speelt de bal door. Bošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Šoštar trapt de bal weg. Turchi controleert de bal met de borst. Turchi geeft een hoge lob. Rósa is nu in balbezit. Rósa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Manresa probeert naar een medespeler te passen. Turchi geeft een lange en hoge pass. Rósa is nu in balbezit. Rósa haalt uit met een fantastische trap. Šoštar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SPORT WIELUŃ - Południowi Kolarze 8:1

88e minuut.
Niewierowski rent richting de bal. Turchi is nu in balbezit. Turchi passt de bal zonder na te denken. Niewierowski rent richting de bal. Niewierowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS SPORT WIELUŃ 37%, Południowi Kolarze 63%.
KS SPORT WIELUŃ - Południowi Kolarze 8:1