Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Matek Team AVIA Świdnik
442 Tactiek By Antos
48% Balbezit 52%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
30.6 gemiddelde waardering 50.8
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Geantă met een snelle inworp. Peña is nu in balbezit. Peña geeft een lange en hoge pass. Serebrennikov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Team - AVIA Świdnik 0:1

4e minuut.
Hiên rent richting de bal. Hiên geeft de bal voor. Klungelig pakt Chorekyan de bal. Stolarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chorekyan heeft problemen om de bal te vangen. Serebrennikov is nu in balbezit. Serebrennikov haalt uit met een fantastische trap. Jorquera Fortia probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Hiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiên draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Milevoj onderschept slim de pass. Geantă onderschept slim de pass. Geantă passt de bal in één keer door. Serebrennikov is nu in balbezit. Serebrennikov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Branecki met de inworp. Peña is nu in balbezit. Peña geeft de bal voor. Stolarek springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Geantă rent richting de bal. Geantă passt de bal met de wreef. Stolarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Team - AVIA Świdnik 0:2

25e minuut.
Serebrennikov geeft de bal voor. Daar is Dink, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiên is nu in balbezit. Hiên draait met de bal, schiet en ... Jorquera Fortia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Team - AVIA Świdnik 0:3

26e minuut.
Amirbekyan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Branecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peña heeft problemen om de bal te vangen. Peña geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Geantă de bal. Geantă passt de bal zonder na te denken. Chorekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Serebrennikov verovert de bal door een tackle van achteren. Serebrennikov haalt uit met een fantastische trap. Jorquera Fortia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hiên rent richting de bal. Hiên schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Team - AVIA Świdnik 0:4

30e minuut.
Geantă geeft de bal voor. Jorquera Fortia met een sublieme pass. Peña kopt de bal weg. Hiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiên haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Dumpis geeft de bal voor. Serebrennikov kopt de bal weg. Stolarek is nu in balbezit. Stolarek schiet op doel. Jorquera Fortia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Team - AVIA Świdnik 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matek Team 70%, AVIA Świdnik 30%.
Matek Team - AVIA Świdnik 0:5

46e minuut.
Clohessy komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Peña kopt de bal weg. Dink bereikt de bal nog maar net als eerste. Geantă onderschept slim de pass. Geantă geeft een hoge lob. Serebrennikov springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Geantă bereikt de bal nog maar net als eerste. Geantă passt de bal in één keer door. Stolarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarek geeft de bal voor. Daar is Serebrennikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geantă neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Geantă is nu in balbezit. Geantă passt de bal in één keer door. Serebrennikov heeft problemen om de bal te vangen. Stolarek rent richting de bal. Stolarek haalt uit met een fantastische trap. Jorquera Fortia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Amirbekyan de bal. Serebrennikov rent richting de bal. Serebrennikov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Team - AVIA Świdnik 0:6

61e minuut.
Serebrennikov verovert de bal door een tackle van achteren. Serebrennikov passt de bal in één keer door. Stolarek is nu in balbezit. Stolarek draait met de bal, schiet en ... Jorquera Fortia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Mannering passt de bal zonder na te denken. Peña probeert naar een medespeler te passen. Hiên is nu in balbezit. Serebrennikov rent richting de bal. Serebrennikov schiet op doel. Jorquera Fortia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Chorekyan is nu in balbezit. Serebrennikov verovert de bal door een tackle van achteren. Serebrennikov met een sublieme pass. Hiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiên schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Team - AVIA Świdnik 0:7

81e minuut.
Geantă verovert de bal door een tackle van achteren. Geantă speelt de bal door. Serebrennikov is nu in balbezit. Serebrennikov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Team - AVIA Świdnik 0:8

84e minuut.
Chorekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorekyan geeft een lange en hoge pass. Hiên probeert de bal aan de voet te houden. Peña is nu in balbezit. Peña geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Peña passt de bal in één keer door. Amirbekyan is nu in balbezit. Serebrennikov verovert de bal door een tackle van achteren. Hiên is nu in balbezit. Hiên draait met de bal, schiet en ... Jorquera Fortia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Amirbekyan is nu in balbezit. Amirbekyan geeft een lange en hoge pass. Geantă kopt de bal weg. Stolarek rent richting de bal. Stolarek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matek Team 80%, AVIA Świdnik 20%.
Matek Team - AVIA Świdnik 0:8