Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AVIA Świdnik Matek Team
By Antos Tactiek 442
50% Balbezit 50%
31% Spel op eigen helft 69%
31 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.8 gemiddelde waardering 27.9
zeer goed Schieten slecht
goed Passen slecht
solide Verdedigen matig


5e minuut.
Peña passt de bal in één keer door. Hiên rent richting de bal. Hiên passt de bal in één keer door. Stolarek rent richting de bal. Stolarek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Klungelig pakt Chorekyan de bal. Stolarek rent richting de bal. Serebrennikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Serebrennikov haalt uit met een fantastische trap. Jorquera Fortia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - Matek Team 1:0

9e minuut.
Stolarek onderschept slim de pass. Stolarek speelt de bal door. Serebrennikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Serebrennikov passt de bal met de wreef. Hiên bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - Matek Team 2:0

23e minuut.
Stolarek rent richting de bal. Hiên is nu in balbezit. Amirbekyan begaat een overtreding. Amirbekyan krijgt een gele kaart. Hiên is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Peña wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Peña zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dink controleert de bal met de borst. Hiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiên schiet op doel. Jorquera Fortia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - Matek Team 3:0

28e minuut.
Daar is Hiên, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peña is nu in balbezit. Peña passt de bal in één keer door. Serebrennikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Serebrennikov haalt uit met een fantastische trap. Jorquera Fortia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - Matek Team 4:0

29e minuut.
Mannering geeft de bal voor. Grzywiński controleert de bal met de borst. Grzywiński passt de bal met de wreef. Espinal is nu in balbezit. Espinal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daar is Chorekyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serebrennikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorekyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Serebrennikov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stolarek legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal! Stolarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Grzywiński geeft de bal voor. Dreč geeft een lange en hoge pass. Alencevičius probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stolarek rent richting de bal. Stolarek draait met de bal, schiet en ... Jorquera Fortia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - Matek Team 5:0

34e minuut.
Amirbekyan speelt de bal door. Serebrennikov rent richting de bal. Serebrennikov passt de bal in één keer door. Stolarek is nu in balbezit. Stolarek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Branecki geeft een lange en hoge pass. Hiên kopt de bal weg. Daar is Amirbekyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stolarek verovert de bal door een tackle van achteren. Stolarek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - Matek Team 6:0

42e minuut.
Grzywiński geeft de bal voor. Budovinszky kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Voiculescu de bal onder controle te krijgen. Espinal is nu in balbezit. Espinal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Klungelig pakt Dink de bal. Stolarek is nu in balbezit. Stolarek passt de bal in één keer door. Hiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiên draait met de bal, schiet en ... Jorquera Fortia bokst de bal weg.

43e minuut.
Serebrennikov springt en kopt de bal. Chorekyan heeft problemen om de bal te vangen. Stolarek onderschept slim de pass. Stolarek haalt uit met een fantastische trap. Jorquera Fortia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AVIA Świdnik 31%, Matek Team 69%.
AVIA Świdnik - Matek Team 6:0

46e minuut.
Durbel komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Chorekyan heeft problemen om de bal te vangen. Dreč is nu in balbezit. Dreč passt de bal in één keer door. Hiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - Matek Team 7:0

53e minuut.
Dreč rent richting de bal. Dreč geeft een hoge lob. Daar is Chorekyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stolarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarek haalt uit met een fantastische trap. Jorquera Fortia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Peña is nu in balbezit. Peña passt de bal met de wreef. Chorekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarek onderschept slim de pass. Stolarek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Goga probeert naar een medespeler te passen. Grzywiński rent richting de bal. Grzywiński passt de bal zonder na te denken. Serebrennikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Serebrennikov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jorquera Fortia trapt de bal weg. Dreč speelt de bal door. Daar is Serebrennikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serebrennikov schiet op doel. Jorquera Fortia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Amirbekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amirbekyan geeft een hoge lob. Dreč is nu in balbezit. Dreč geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Hiên rent richting de bal. Hiên passt de bal in één keer door. Stolarek rent richting de bal. Stolarek haalt uit met een fantastische trap. Jorquera Fortia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Branecki geeft de bal voor. Inworp. Mannering met de inworp. Budovinszky rent richting de bal. Budovinszky geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Alencevičius heeft problemen om de bal te vangen. Hiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Alencevičius tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alencevičius krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Peña verovert de bal door een tackle van achteren. Peña speelt de bal door. Daar is Stolarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiên is nu in balbezit. Hiên haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Peña kopt de bal weg. Dreč rent richting de bal. Dreč speelt de bal door. Serebrennikov is nu in balbezit. Serebrennikov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Daar is Stolarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña passt de bal met de wreef. Hiên is nu in balbezit. Hiên haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Budovinszky controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Voiculescu neemt vlug de vrije trap. Serebrennikov speelt de bal door. Hiên rent richting de bal. Hiên schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Branecki geeft een hoge lob. Hiên rent richting de bal. Hiên passt de bal met de wreef. Stolarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarek schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - Matek Team 8:0

90e minuut.
Dreč bereikt de bal nog maar net als eerste. Dreč passt de bal met de wreef. Chorekyan heeft problemen om de bal te vangen. Stolarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AVIA Świdnik 31%, Matek Team 69%.
AVIA Świdnik - Matek Team 8:0