Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Strzelec Dąbrowica MKS Korytnica
Normal Tactiek kominacje alpejs
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 47.1
solid Schieten good
adequate Passen good
adequate Verdedigen good


4e minuut.
Bugarin onderschept slim de pass. Van Massenhove is nu in balbezit. Van Massenhove passt de bal zonder na te denken. Korbut rent richting de bal. Korbut draait met de bal, schiet en ... Magdziarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Kiiskilä kopt de bal weg. Kärcher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hammer rent richting de bal. Hammer schiet op doel. Collard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Spataro kopt de bal weg. Pardeza kan de bal niet met de borst controleren. Van Massenhove geeft een hoge lob. Korbut is nu in balbezit. Korbut schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Korbut rent richting de bal. Hammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbut rent richting de bal. Hammer is nu in balbezit. Hammer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Korbut raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Buil komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Bugarin is nu in balbezit. Pardeza is nu in balbezit. Bugarin begaat een overtreding. Bugarin krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Mensah probeert de bal aan de voet te houden. Pardeza is nu in balbezit. Pardeza speelt de bal door. Stramowski is nu in balbezit. Stramowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Đình Hải speelt de bal door. Hammer kopt de bal weg. Collard heeft problemen om de bal te vangen. Buil is nu in balbezit. Buil haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strzelec Dąbrowica 52%, MKS Korytnica 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Strzelec Dąbrowica - MKS Korytnica 0:0

46e minuut.
Ruiz Otxoa geeft een lange en hoge pass. Kärcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Kärcher passt de bal zonder na te denken. Stramowski rent richting de bal. Stramowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Strzelec Dąbrowica - MKS Korytnica 1:0

60e minuut.
Pardeza passt de bal met de wreef. Dobrila is nu in balbezit. Dobrila speelt de bal door. Stramowski is nu in balbezit. Stramowski draait met de bal, schiet en ... Đình Hải kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Spataro bereikt de bal nog maar net als eerste. Voiculescu onderschept slim de pass. Mensah speelt de bal door. Hammer rent richting de bal. Hammer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Pardeza probeert naar een medespeler te passen. Froment is nu in balbezit. Froment passt de bal in één keer door. Stramowski rent richting de bal. Stramowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Inworp. Froment met de inworp. Stramowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stramowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Strzelec Dąbrowica - MKS Korytnica 2:0

73e minuut.
Bugarin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Froment zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobrila is nu in balbezit. Dobrila geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bugarin probeert naar een medespeler te passen. Voiculescu rent richting de bal. Voiculescu met een sublieme pass. Stramowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stramowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Buil rent richting de bal. Kiiskilä tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buil is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Van Massenhove zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Strzelec Dąbrowica - MKS Korytnica 2:1

78e minuut.
Voiculescu is nu in balbezit. Voiculescu geeft een hoge lob. Daar is Konkel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stramowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stramowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Strzelec Dąbrowica - MKS Korytnica 3:1

82e minuut.
Đình Hải trapt de bal weg van het doel. Buil kopt de bal weg. Van Massenhove geeft de bal voor. Hammer rent richting de bal. Hammer haalt uit met een fantastische trap. Magdziarz bokst de bal weg.

84e minuut.
Pajarón onderschept slim de pass. Hammer is nu in balbezit. Mensah geeft een lange en hoge pass. Yongyi rent richting de bal. Yongyi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Magdziarz trapt de bal weg van het doel. Spataro kopt de bal weg. Hammer met een sublieme pass. Klungelig pakt Buil de bal. Buil schiet op doel. Magdziarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strzelec Dąbrowica 51%, MKS Korytnica 49%.
Strzelec Dąbrowica - MKS Korytnica 3:1