Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Korytnica Strzelec Dąbrowica
kominacje alpejs Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 46
goed Schieten goed
goed Passen redelijk
goed Verdedigen goed


8e minuut.
Magdziarz met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spataro met de inworp. Van Massenhove geeft de bal voor. Buil springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Korytnica - Strzelec Dąbrowica 1:0

10e minuut.
Mencik probeert naar een medespeler te passen. Ruiz Otxoa rent richting de bal. Ruiz Otxoa probeert naar een medespeler te passen. Hammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammer haalt uit met een fantastische trap. Magdziarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Dragoş kopt de bal weg. Inworp. Ruiz Otxoa met de inworp. Van Massenhove rent richting de bal. Van Massenhove geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ruiz Otxoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Otxoa passt de bal met de wreef. Spataro rent richting de bal. Spataro geeft een hoge lob. Buil krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Korytnica - Strzelec Dąbrowica 2:0

43e minuut.
Bugarin kopt de bal weg. Van Massenhove probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Buil de bal. Buil draait met de bal, schiet en ... Magdziarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Korytnica - Strzelec Dąbrowica 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Korytnica 39%, Strzelec Dąbrowica 61%.
MKS Korytnica - Strzelec Dąbrowica 3:0

47e minuut.
Dragoş passt de bal zonder na te denken. Pajarón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajarón geeft een hoge lob. Hammer rent richting de bal. Hammer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Spataro met een snelle inworp. Pavličević rent richting de bal. Pavličević passt de bal in één keer door. Spataro geeft een hoge lob. Buil springt en kopt de bal. Magdziarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Van Massenhove met een sublieme pass. Kiiskilä probeert naar een medespeler te passen. Voiculescu met een sublieme pass. Stramowski rent richting de bal. Stramowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Konkel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stramowski is nu in balbezit. Stramowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Korytnica - Strzelec Dąbrowica 3:1

51e minuut.
Pardeza verovert de bal door een tackle van achteren. Van Massenhove verovert de bal door een tackle van achteren. Van Massenhove passt de bal met de wreef. Hammer rent richting de bal. Hammer draait met de bal, schiet en ... Magdziarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Pavličević probeert naar een medespeler te passen. Ruiz Otxoa is nu in balbezit. Froment begaat een overtreding. Froment krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Spataro geeft een hoge lob. Kiiskilä kopt de bal weg. Dragoş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buil is nu in balbezit. Buil schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Yongyi verovert de bal door een tackle van achteren. Yongyi passt de bal zonder na te denken. Van Massenhove speelt de bal door. Hammer rent richting de bal. Hammer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Korytnica - Strzelec Dąbrowica 4:1

78e minuut.
Bugarin rent richting de bal. Bugarin met een sublieme pass. Hammer rent richting de bal. Hammer draait met de bal, schiet en ... Magdziarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Korytnica - Strzelec Dąbrowica 5:1

86e minuut.
Pavličević met een sublieme pass. Yongyi is nu in balbezit. Ciobănescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciobănescu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Korytnica 35%, Strzelec Dąbrowica 65%.
MKS Korytnica - Strzelec Dąbrowica 5:1