Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS SPORT WIELUŃ Legia Cwks
4-4-2 Tactiek 352
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
21 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 46.5
excellent Schieten good
adequate Passen adequate
very good Verdedigen good


1e minuut.
Klungelig pakt Pełczyński de bal. Pełczyński passt de bal zonder na te denken. Czerniec probeert naar een medespeler te passen. Kykal rent richting de bal. Kykal schiet op doel. Cyra bokst de bal weg.

11e minuut.
Pełczyński is nu in balbezit. Cominges met een sublieme pass. Strejlau bereikt de bal nog maar net als eerste. Strejlau haalt uit met een fantastische trap. Uršić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SPORT WIELUŃ - Legia Cwks 1:0

17e minuut.
Damert kopt de bal weg. Fronczewski speelt de bal door. Puerto is nu in balbezit. Cominges bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominges draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Kohan is nu in balbezit. Turchi onderschept slim de pass. Turchi geeft de bal voor. Cominges rent richting de bal. Cominges haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Uršić trapt de bal weg. Pombal kopt de bal weg. Klungelig pakt Rózsa de bal. Tömösi is nu in balbezit. Tömösi schiet op doel. Cyra bokst de bal weg.

22e minuut.
Cominges passt de bal zonder na te denken. Strejlau rent richting de bal. Kohan begaat een overtreding. Strejlau is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Turchi wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Turchi geeft een hoge lob. Pļumpe kopt de bal weg. Cominges controleert de bal met de borst. Cominges haalt uit met een fantastische trap. Uršić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SPORT WIELUŃ - Legia Cwks 2:0

28e minuut.
Tömösi passt de bal in één keer door. Kykal bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turchi krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Doeltrap. Uršić trapt de bal weg. Pombal kopt de bal weg. Kykal heeft problemen om de bal te vangen. Kykal haalt uit met een fantastische trap. Cyra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Fronczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronczewski met een sublieme pass. Kohan rent richting de bal. Cominges verovert de bal door een tackle van achteren. Cominges draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Pełczyński rent richting de bal. Pełczyński met een sublieme pass. Strejlau is nu in balbezit. Strejlau schiet op doel. Uršić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

44e minuut.
Fronczewski is nu in balbezit. Fronczewski passt de bal met de wreef. Strejlau is nu in balbezit. Strejlau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SPORT WIELUŃ - Legia Cwks 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS SPORT WIELUŃ 45%, Legia Cwks 55%.
KS SPORT WIELUŃ - Legia Cwks 3:0

48e minuut.
Romanczewski heeft problemen om de bal te vangen. Kykal is nu in balbezit. Kykal passt de bal in één keer door. Tömösi heeft problemen om de bal te vangen. Tömösi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Pombal kopt de bal weg. Fronczewski met een sublieme pass. Magaña heeft problemen om de bal te vangen. Cominges verovert de bal door een tackle van achteren. Cominges schiet op doel. Uršić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Romanczewski is nu in balbezit. Romanczewski passt de bal met de wreef. Turchi rent richting de bal. Strejlau bereikt de bal nog maar net als eerste. Strejlau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Kohan met een sublieme pass. Damert bereikt de bal nog maar net als eerste. Damert passt de bal in één keer door. Tömösi is nu in balbezit. Tömösi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kykal maakt een snoekduik en kopt de bal. Cyra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Damert is nu in balbezit. Damert probeert naar een medespeler te passen. Puerto probeert de bal aan de voet te houden. Cominges rent richting de bal. Cominges haalt uit met een fantastische trap. Uršić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pełczyński neemt de hoekschop. Cominges kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Turchi onderschept slim de pass. Turchi speelt de bal door. Cominges rent richting de bal. Cominges schiet op doel. Uršić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SPORT WIELUŃ - Legia Cwks 4:0

63e minuut.
Kobusinski komt het veld opgelopen. Utkan komt het veld opgelopen. Świercz komt het veld opgelopen. Ragoževičius komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Czerniec geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Romanczewski met de inworp. Kykal is nu in balbezit. Kykal geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kajzerka geeft een lange en hoge pass. Puerto heeft problemen om de bal te vangen. Damert is nu in balbezit. Świercz bereikt de bal nog maar net als eerste. Świercz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kykal is nu in balbezit. Utkan is nu in balbezit. Utkan probeert naar een medespeler te passen. Tömösi rent richting de bal. Tömösi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Manresa geeft een lange en hoge pass. Strejlau is nu in balbezit. Strejlau probeert naar een medespeler te passen. Ragoževičius is nu in balbezit. Ragoževičius draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Inworp. Manresa met de inworp. Utkan speelt de bal door. Tömösi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tömösi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS SPORT WIELUŃ 37%, Legia Cwks 63%.
KS SPORT WIELUŃ - Legia Cwks 4:0