Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legia Cwks KS SPORT WIELUŃ
352 Tactiek 4-4-2
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 56.5
goed Schieten uitstekend
matig Passen redelijk
goed Verdedigen solide


16e minuut.
Camard met een snelle inworp. Damert heeft problemen om de bal te vangen. Damert geeft een hoge lob. Tömösi is nu in balbezit. Tömösi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Camard bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchi geeft de bal voor. Puerto heeft problemen om de bal te vangen. Świercz bereikt de bal nog maar net als eerste. Świercz haalt uit met een fantastische trap. Uršić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

33e minuut.
Bošić is nu in balbezit. Bošić passt de bal zonder na te denken. Stanishev probeert naar een medespeler te passen. Świercz rent richting de bal. Świercz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Uršić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Puerto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Cwks - KS SPORT WIELUŃ 0:1

39e minuut.
Tollebeek geeft een lange en hoge pass. Bošić rent richting de bal. Damert begaat een overtreding. Bošić raakt geblesseerd tijdens het duel. Stanishev komt bij de bal en schiet. Uršić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Pombal speelt de bal door. Cyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kykal onderschept slim de pass. Kykal draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Bošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošić probeert naar een medespeler te passen. Świercz bereikt de bal nog maar net als eerste. Świercz draait met de bal, schiet en ... Uršić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Cwks - KS SPORT WIELUŃ 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Cwks 60%, KS SPORT WIELUŃ 40%.
Legia Cwks - KS SPORT WIELUŃ 0:2

46e minuut.
Cominges komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Stanishev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanishev geeft de bal voor. Magaña heeft problemen om de bal te vangen. Cominges is nu in balbezit. Cominges haalt uit met een fantastische trap. Uršić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Tömösi probeert naar een medespeler te passen. Kykal is nu in balbezit. Fronczewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kykal raakt geblesseerd tijdens het duel. Kykal neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Pļumpe met een snelle inworp. Camard rent richting de bal. Camard passt de bal met de wreef. Tömösi rent richting de bal. Tömösi draait met de bal, schiet en ... Cyra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Świercz onderschept slim de pass. Świercz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cominges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cominges draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Cwks - KS SPORT WIELUŃ 0:3

63e minuut.
Inworp. Utkan komt het veld opgelopen. Gniazdowski komt het veld opgelopen. Pełczyński komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Cominges rent richting de bal. Damert rent richting de bal. Damert passt de bal in één keer door. Cominges rent richting de bal. Cominges schiet op doel. Uršić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Turchi verovert de bal door een tackle van achteren. Turchi passt de bal zonder na te denken. Puerto rent richting de bal. Świercz verovert de bal door een tackle van achteren. Świercz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cominges bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominges draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Cwks - KS SPORT WIELUŃ 0:4

86e minuut.
Damert kopt de bal weg. Turchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchi geeft een hoge lob. Cominges maakt een snoekduik en kopt de bal. Uršić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Cwks - KS SPORT WIELUŃ 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Cwks 50%, KS SPORT WIELUŃ 50%.
Legia Cwks - KS SPORT WIELUŃ 0:5