Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gdynia Południowi Kolarze
atak2+1 Tactiek normalna
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
58 gemiddelde waardering 45.4
very good Schieten good
very good Passen average
solid Verdedigen solid


15e minuut.
Bělohoubek rent richting de bal. Bělohoubek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bermúdez de bal. Mikloško bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikloško draait met de bal, schiet en ... Havel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Galsgaard passt de bal in één keer door. Samir rent richting de bal. Samir probeert naar een medespeler te passen. Haciej is nu in balbezit. Haciej schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Badowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Samir met een snelle inworp. Haciej rent richting de bal. Haciej haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Samir met een snelle inworp. Badowski rent richting de bal. Haciej onderschept slim de pass. Haciej draait met de bal, schiet en ... Šoštar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Caron passt de bal met de wreef. Urrutia met een sublieme pass. Niewierowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewierowski geeft de bal voor. Mikloško krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niewierowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urrutia rent richting de bal. Urrutia geeft een hoge lob. Caron maakt een snoekduik en kopt de bal. Havel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Sỹ Hoàng met een sublieme pass. Hafenecker is nu in balbezit. Hafenecker passt de bal zonder na te denken. Passer bereikt de bal nog maar net als eerste. Passer draait met de bal, schiet en ... Šoštar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Galsgaard speelt de bal door. Samir rent richting de bal. Samir met een sublieme pass. Haciej bereikt de bal nog maar net als eerste. Haciej haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdynia 39%, Południowi Kolarze 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Gdynia - Południowi Kolarze 0:0

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosenior komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Hafenecker met de inworp. Galsgaard heeft problemen om de bal te vangen. Galsgaard speelt de bal door. Sỹ Hoàng is nu in balbezit. Sỹ Hoàng schiet op doel. Šoštar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Południowi Kolarze 1:0

59e minuut.
Sỹ Hoàng met een sublieme pass. Samir heeft problemen om de bal te vangen. Samir passt de bal zonder na te denken. Haciej is nu in balbezit. Haciej haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Daar is Galsgaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galsgaard geeft een lange en hoge pass. Passer is nu in balbezit. Passer haalt uit met een fantastische trap. Šoštar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Południowi Kolarze 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdynia 31%, Południowi Kolarze 69%.
FC Gdynia - Południowi Kolarze 2:0