Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Południowi Kolarze FC Gdynia
normalna Tactiek atak2+1
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
48.4 gemiddelde waardering 54.5
solid Schieten solid
adequate Passen very good
solid Verdedigen very good


10e minuut.
Sỹ Hoàng verovert de bal door een tackle van achteren. Sỹ Hoàng speelt de bal door. Passer is nu in balbezit. Passer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - FC Gdynia 0:1

27e minuut.
Neběhal met een snelle inworp. Bělohoubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Urrutia naar de kleedkamers voor een vroege douche.

28e minuut.
Caron raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rosenior komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Badowski geeft de bal voor. Inworp. Bělohoubek met de inworp. Haciej rent richting de bal. Haciej haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Galsgaard passt de bal zonder na te denken. Bělohoubek met een sublieme pass. Haciej is nu in balbezit. Haciej schiet op doel. Šoštar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - FC Gdynia 0:2

36e minuut.
Nyagolov is nu in balbezit. Nyagolov geeft een lange en hoge pass. Daar is Pozowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikloško rent richting de bal. Mikloško haalt uit met een fantastische trap. Havel bokst de bal weg.

38e minuut.
Neběhal rent richting de bal. Bělohoubek rent richting de bal. Bělohoubek passt de bal met de wreef. Haciej bereikt de bal nog maar net als eerste. Haciej draait met de bal, schiet en ... Šoštar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Samir probeert naar een medespeler te passen. Passer rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Nyagolov ... Strafschop! Nyagolov krijgt een gele kaart. Haciej raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hafenecker komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Passer neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Południowi Kolarze 53%, FC Gdynia 47%.
Południowi Kolarze - FC Gdynia 0:2

48e minuut.
Badowski neemt vlug de vrije trap. Niewierowski is nu in balbezit. Neběhal maakt een afschuwelijke overtreding. Neběhal krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Bělohoubek passt de bal zonder na te denken. Hafenecker bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafenecker passt de bal zonder na te denken. Gornakov controleert de bal met de borst. Gornakov verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Hafenecker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bělohoubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bělohoubek passt de bal in één keer door. Hafenecker rent richting de bal. Hafenecker haalt uit met een fantastische trap. Šoštar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Samir is nu in balbezit. Samir geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Badowski de bal. Hafenecker is nu in balbezit. Hafenecker draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Badowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bělohoubek onderschept slim de pass. Bělohoubek probeert naar een medespeler te passen. Hafenecker bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafenecker schiet op doel. Šoštar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Bělohoubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Bělohoubek met een snelle inworp. Hafenecker bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafenecker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Doeltrap. Šoštar met een harde bal richting middenveld. Bělohoubek kopt de bal weg. Hafenecker is nu in balbezit. Hafenecker draait met de bal, schiet en ... Šoštar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cavalcante zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Samir is nu in balbezit. Nyagolov onderschept slim de pass. Nyagolov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Sergen komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Węc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nyagolov verovert de bal door een tackle van achteren. Samir bereikt de bal nog maar net als eerste. Samir schiet op doel. Badowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šoštar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Passer bereikt de bal nog maar net als eerste. Passer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - FC Gdynia 0:3

82e minuut.
Pozowski rent richting de bal. Pozowski geeft de bal voor. Samir kopt de bal weg. Daar is Passer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Passer schiet op doel. Šoštar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Południowi Kolarze 59%, FC Gdynia 41%.
Południowi Kolarze - FC Gdynia 0:3