Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Korytnica Matek Team
kominacje alpejs Tactiek 442
54% Balbezit 46%
22% Spel op eigen helft 78%
28 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 30
goed Schieten zwak
goed Passen slecht
goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Pajarón met een sublieme pass. Hammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammer passt de bal in één keer door. Buil bereikt de bal nog maar net als eerste. Buil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Korytnica - Matek Team 1:0

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spataro met de inworp. Van Massenhove speelt de bal door. Buil is nu in balbezit. Buil draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Jorquera Fortia probeert naar een medespeler te passen. Alencevičius is nu in balbezit. Alencevičius passt de bal met de wreef. Espinal is nu in balbezit. Espinal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Amirbekyan is nu in balbezit. Amirbekyan passt de bal met de wreef. Van Massenhove speelt de bal door. Buil rent richting de bal. Buil draait met de bal, schiet en ... Paal!

14e minuut.
Grzywiński verovert de bal door een tackle van achteren. Grzywiński probeert naar een medespeler te passen. Ruiz Otxoa met een sublieme pass. Hammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammer haalt uit met een fantastische trap. Jorquera Fortia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Spataro speelt de bal door. Van Massenhove rent richting de bal. Van Massenhove passt de bal met de wreef. Buil rent richting de bal. Buil draait met de bal, schiet en ... Jorquera Fortia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Yongyi kopt de bal weg. Spataro rent richting de bal. Spataro passt de bal zonder na te denken. Hammer is nu in balbezit. Hammer geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Buil maakt een snoekduik en kopt de bal. Jorquera Fortia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Ruiz Otxoa met een snelle inworp. Buil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dink legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dink krijgt een gele kaart. Buil is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Van Massenhove neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Jorquera Fortia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Korytnica - Matek Team 2:0

29e minuut.
Grzywiński is nu in balbezit. Buil onderschept slim de pass. Buil passt de bal zonder na te denken. Hammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Goga rent richting de bal. Ruiz Otxoa verovert de bal door een tackle van achteren. Grzywiński geeft een lange en hoge pass. Espinal rent richting de bal. Espinal haalt uit met een fantastische trap. Đình Hải bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Mannering is nu in balbezit. Yongyi onderschept slim de pass. Yongyi met een sublieme pass. Buil rent richting de bal. Buil haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Inworp. Ruiz Otxoa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alencevičius speelt de bal door. Hammer is nu in balbezit. Hammer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Mannering is nu in balbezit. Hammer verovert de bal door een tackle van achteren. Dink begaat een overtreding. Dink krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Korytnica 22%, Matek Team 78%.
MKS Korytnica - Matek Team 2:0

46e minuut.
Buil is nu in balbezit. Hammer is nu in balbezit. Chorekyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hammer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Van Massenhove komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Chorekyan kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Spataro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hammer is nu in balbezit. Hammer geeft een hoge lob. Jorquera Fortia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Mannering rent richting de bal. Bugarin onderschept slim de pass. Bugarin geeft een lange en hoge pass. Buil krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Korytnica - Matek Team 3:0

60e minuut.
Daar is Hammer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Massenhove bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Massenhove speelt de bal door. Buil rent richting de bal. Buil haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hammer is nu in balbezit. Hammer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Hammer is nu in balbezit. Hammer passt de bal met de wreef. Van Massenhove probeert naar een medespeler te passen. Buil bereikt de bal nog maar net als eerste. Buil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Chorekyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Milevoj de bal. Hammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammer haalt uit met een fantastische trap. Jorquera Fortia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Korytnica - Matek Team 4:0

69e minuut.
Van Massenhove is nu in balbezit. Van Massenhove passt de bal in één keer door. Hammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Buil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buil schiet op doel. Jorquera Fortia bokst de bal weg.

70e minuut.
Hammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammer met een sublieme pass. Van Massenhove probeert naar een medespeler te passen. Buil bereikt de bal nog maar net als eerste. Buil schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Van Massenhove probeert de bal met de borst te controleren. Van Massenhove speelt de bal door. Hammer is nu in balbezit. Hammer passt de bal met de wreef. Buil is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Van Massenhove met een sublieme pass. Spataro speelt de bal door. Ruiz Otxoa speelt de bal door. Buil is nu in balbezit. Buil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Milevoj kan de bal niet met de borst controleren. Spataro geeft een lange en hoge pass. Amirbekyan heeft problemen om de bal te vangen. Buil rent richting de bal. Buil schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Korytnica - Matek Team 5:0

90e minuut.
Mannering bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannering geeft een lange en hoge pass. Bugarin rent richting de bal. Alencevičius onderschept slim de pass. Alencevičius geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Korytnica 22%, Matek Team 78%.
MKS Korytnica - Matek Team 5:0