Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Matek Team MKS Korytnica
442 Tactiek kominacje alpejs
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
5 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.3 gemiddelde waardering 46.7
weak Schieten good
unsatisfactory Passen good
average Verdedigen good


3e minuut.
Dink is nu in balbezit. Van Massenhove rent richting de bal. Van Massenhove passt de bal in één keer door. Hammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amirbekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amirbekyan geeft een lange en hoge pass. Spataro kopt de bal weg. Jorquera Fortia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Daar is Buil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dink rent richting de bal. Dink geeft een lange en hoge pass. Budovinszky rent richting de bal. Budovinszky draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jorquera Fortia trapt de bal weg. Ruiz Otxoa met een sublieme pass. Daar is Buil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buil draait met de bal, schiet en ... Jorquera Fortia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Buil geeft een hoge lob. Klungelig pakt Amirbekyan de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ruiz Otxoa zal de hoekschop nemen. Buil springt en kopt de bal. Jorquera Fortia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Pajarón is nu in balbezit. Mannering bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajarón maakt een afschuwelijke overtreding. Pajarón krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Mencik onderschept slim de pass. Mencik geeft een hoge lob. Hammer kopt de bal weg. Buil rent richting de bal. Buil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Van Massenhove probeert de bal aan de voet te houden. Bugarin kopt de bal weg. Klungelig pakt Alencevičius de bal. Hammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Team - MKS Korytnica 0:1

26e minuut.
Alencevičius rent richting de bal. Bugarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinal rent richting de bal. Espinal haalt uit met een fantastische trap. Đình Hải maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Amirbekyan geeft de bal voor. Inworp. Ruiz Otxoa met een snelle inworp. Yongyi geeft een hoge lob. Hammer maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Team - MKS Korytnica 0:2

35e minuut.
Buil probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hammer de bal. Van Massenhove is nu in balbezit. Hammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Van Massenhove is nu in balbezit. Van Massenhove passt de bal zonder na te denken. Hammer rent richting de bal. Hammer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Team - MKS Korytnica 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matek Team 72%, MKS Korytnica 28%.
Matek Team - MKS Korytnica 0:3

49e minuut.
Pajarón rent richting de bal. Pajarón geeft een hoge lob. Yongyi probeert de bal met de borst te controleren. Budovinszky verovert de bal door een tackle van achteren. Budovinszky haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Spataro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Massenhove probeert naar een medespeler te passen. Buil is nu in balbezit. Buil draait met de bal, schiet en ... Jorquera Fortia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Team - MKS Korytnica 0:4

59e minuut.
Ruiz Otxoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Otxoa geeft een hoge lob. Hammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Buil rent richting de bal. Buil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Chorekyan geeft de bal voor. Inworp. Ruiz Otxoa met een snelle inworp. Van Massenhove geeft de bal voor. Hammer maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Ruiz Otxoa met een snelle inworp. Buil rent richting de bal. Amirbekyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Buil is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Buil kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal. Hammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammer haalt uit met een fantastische trap. Jorquera Fortia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

67e minuut.
Spataro met een sublieme pass. Van Massenhove rent richting de bal. Van Massenhove passt de bal in één keer door. Buil is nu in balbezit. Buil draait met de bal, schiet en ... Jorquera Fortia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hammer is nu in balbezit. Hammer draait met de bal, schiet en ... Jorquera Fortia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Team - MKS Korytnica 0:5

71e minuut.
Goga rent richting de bal. Ruiz Otxoa verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz Otxoa speelt de bal door. Buil rent richting de bal. Buil schiet op doel. Jorquera Fortia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hammer bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt Van Massenhove de bal. Alencevičius rent richting de bal. Alencevičius passt de bal met de wreef. Goga is nu in balbezit. Goga geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Alencevičius passt de bal zonder na te denken. Mencik is nu in balbezit. Mencik geeft een lange en hoge pass. Espinal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Budovinszky krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Team - MKS Korytnica 1:5

90e minuut.
Milevoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammer verovert de bal door een tackle van achteren. Hammer speelt de bal door. Spataro geeft een hoge lob. Buil krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matek Team 69%, MKS Korytnica 31%.
Matek Team - MKS Korytnica 1:5