Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AVIA Świdnik Strzelec Dąbrowica
By Antos Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
36% Spel op eigen helft 64%
23 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 46.5
very good Schieten good
very good Passen adequate
excellent Verdedigen good


1e minuut.
Dragoş heeft problemen om de bal te vangen. Hiên rent richting de bal. Hiên geeft de bal voor. Serebrennikov is nu in balbezit. Serebrennikov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Froment bereikt de bal nog maar net als eerste. Froment geeft een hoge lob. Constantin met een sublieme pass. Daar is Dobrila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrila draait met de bal, schiet en ... Lean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Dragoş onderschept slim de pass. Serebrennikov onderschept slim de pass. Serebrennikov probeert naar een medespeler te passen. Stolarek rent richting de bal. Stolarek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Geantă passt de bal in één keer door. Peña is nu in balbezit. Peña passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Stolarek de bal. Stolarek haalt uit met een fantastische trap. Magdziarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Kiiskilä de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Peña neemt de hoekschop. Stolarek springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Geantă met de inworp. Peña rent richting de bal. Peña passt de bal in één keer door. Stolarek rent richting de bal. Stolarek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Geantă verovert de bal door een tackle van achteren. Geantă passt de bal met de wreef. Daar is Serebrennikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stolarek is nu in balbezit. Stolarek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Hiên is nu in balbezit. Kiiskilä legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hiên is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stolarek kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - Strzelec Dąbrowica 1:0

40e minuut.
Dragoş passt de bal in één keer door. Inworp. Branecki met de inworp. Peña heeft problemen om de bal te vangen. Peña geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Clohessy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AVIA Świdnik 36%, Strzelec Dąbrowica 64%.
AVIA Świdnik - Strzelec Dąbrowica 1:0

55e minuut.
Mensah heeft problemen om de bal te vangen. Geantă rent richting de bal. Geantă passt de bal met de wreef. Stolarek is nu in balbezit. Stolarek haalt uit met een fantastische trap. Magdziarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Kiiskilä geeft de bal voor. Inworp. Peña met de inworp. Geantă geeft een lange en hoge pass. Serebrennikov springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Collard heeft problemen om de bal te vangen. Magdziarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Hiên is nu in balbezit. Hiên haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Froment geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Geantă de bal. Mensah speelt de bal door. Dobrila rent richting de bal. Dobrila draait met de bal, schiet en ... Clohessy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Serebrennikov rent richting de bal. Stolarek rent richting de bal. Serebrennikov rent richting de bal. Stolarek rent richting de bal. Stolarek schiet op doel. Magdziarz bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Froment rent richting de bal. Branecki onderschept slim de pass. Pardeza schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pardeza krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Peña kopt de bal weg. Collard rent richting de bal. Serebrennikov onderschept slim de pass. Stolarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Alcocer bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcocer geeft een hoge lob. Collard bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarek verovert de bal door een tackle van achteren. Stolarek draait met de bal, schiet en ... Magdziarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kärcher probeert naar een medespeler te passen. Peña met een sublieme pass. Hiên is nu in balbezit. Hiên haalt uit met een fantastische trap. Magdziarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - Strzelec Dąbrowica 2:0

79e minuut.
Pardeza is nu in balbezit. Pardeza passt de bal met de wreef. Daar is Kärcher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stolarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Serebrennikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Serebrennikov met een sublieme pass. Daar is Stolarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stolarek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - Strzelec Dąbrowica 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AVIA Świdnik 36%, Strzelec Dąbrowica 64%.
AVIA Świdnik - Strzelec Dąbrowica 3:0