Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Południowi Kolarze MKS Korytnica
normalna Tactiek kominacje alpejs
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
47 gemiddelde waardering 46.4
solid Schieten adequate
average Passen good
good Verdedigen good


2e minuut.
Daar is Spataro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spataro geeft de bal voor. Buil kopt de bal weg. Hammer is nu in balbezit. Hammer haalt uit met een fantastische trap. Šoštar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Klungelig pakt Mikloško de bal. Mikloško speelt de bal door. Caron rent richting de bal. Caron schiet op doel. Đình Hải maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - MKS Korytnica 1:0

14e minuut.
Van Massenhove speelt de bal door. Niewierowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewierowski met een sublieme pass. Mikloško rent richting de bal. Mikloško draait met de bal, schiet en ... Đình Hải verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Kostis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Otxoa onderschept slim de pass. Ruiz Otxoa geeft de bal voor. Hammer rent richting de bal. Hammer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Mikloško passt de bal zonder na te denken. Əmirov rent richting de bal. Əmirov passt de bal in één keer door. Caron heeft problemen om de bal te vangen. Caron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - MKS Korytnica 2:0

26e minuut.
Cavalcante zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Massenhove rent richting de bal. Əmirov onderschept slim de pass. Əmirov geeft een lange en hoge pass. Mikloško springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Urrutia rent richting de bal. Mikloško rent richting de bal. Pajarón legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pajarón krijgt een gele kaart. Mikloško raakt geblesseerd tijdens het duel. Mikloško legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Đình Hải probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - MKS Korytnica 3:0

34e minuut.
Pajarón rent richting de bal. Pajarón met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Mikloško de bal onder controle te krijgen. Caron rent richting de bal. Caron haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Cavalcante probeert naar een medespeler te passen. Bugarin verovert de bal door een tackle van achteren. Caron is nu in balbezit. Caron draait met de bal, schiet en ... Đình Hải probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - MKS Korytnica 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Południowi Kolarze 44%, MKS Korytnica 56%.
Południowi Kolarze - MKS Korytnica 4:0

48e minuut.
Ruiz Otxoa is nu in balbezit. Ruiz Otxoa passt de bal met de wreef. Van Massenhove speelt de bal door. Hammer rent richting de bal. Hammer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - MKS Korytnica 4:1

52e minuut.
Van Massenhove probeert naar een medespeler te passen. Rosenior komt het veld opgelopen. Kostis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Na een snelle pass probeert Bugarin de bal onder controle te krijgen. Rosenior rent richting de bal. Rosenior draait met de bal, schiet en ... Đình Hải probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Ruiz Otxoa met een sublieme pass. Yongyi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosenior. Rosenior krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Ruiz Otxoa speelt de bal door. Yongyi rent richting de bal. Urrutia begaat een overtreding. Urrutia krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Niewierowski is nu in balbezit. Niewierowski passt de bal zonder na te denken. Bugarin rent richting de bal. Əmirov onderschept slim de pass. Əmirov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miklos komt het veld opgelopen. Rousseaux komt het veld opgelopen. Tracz komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Miklos geeft een lange en hoge pass. Węc bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousseaux verovert de bal door een tackle van achteren. Rousseaux draait met de bal, schiet en ... Šoštar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - MKS Korytnica 4:2

84e minuut.
Miklos passt de bal met de wreef. Kostis is nu in balbezit. Miklos met een sublieme pass. Rosenior bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenior draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Południowi Kolarze 45%, MKS Korytnica 55%.
Południowi Kolarze - MKS Korytnica 4:2