Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Korytnica Południowi Kolarze
kominacje alpejs Tactiek normalna
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 49
adequate Schieten very good
good Passen good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Nyagolov met een sublieme pass. Urrutia heeft problemen om de bal te vangen. Urrutia passt de bal zonder na te denken. Caron rent richting de bal. Caron haalt uit met een fantastische trap. Đình Hải verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Niewierowski kopt de bal weg. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia passt de bal zonder na te denken. Mikloško is nu in balbezit. Mikloško haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Mikloško kopt de bal weg. Daar is Caron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Caron onderschept slim de pass. Caron haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Yongyi is nu in balbezit. Yongyi speelt de bal door. Hammer rent richting de bal. Hammer schiet op doel. Šoštar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Korytnica - Południowi Kolarze 1:0

25e minuut.
Yongyi kopt de bal weg. Badowski geeft de bal voor. Caron kopt de bal weg. Mikloško heeft problemen om de bal te vangen. Mikloško draait met de bal, schiet en ... Đình Hải verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mikloško rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Buil is nu in balbezit. Węc bereikt de bal nog maar net als eerste. Buil onderschept slim de pass. Buil schiet op doel. Šoštar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Korytnica - Południowi Kolarze 2:0

33e minuut.
Urrutia verovert de bal door een tackle van achteren. Urrutia geeft een hoge lob. Mikloško rent richting de bal. Mikloško schiet op doel. Đình Hải maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Korytnica - Południowi Kolarze 2:1

37e minuut.
Yongyi verovert de bal door een tackle van achteren. Urrutia speelt de bal door. Caron is nu in balbezit. Caron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKS Korytnica - Południowi Kolarze 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Korytnica 60%, Południowi Kolarze 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MKS Korytnica - Południowi Kolarze 2:2

49e minuut.
Niewierowski verovert de bal door een tackle van achteren. Niewierowski passt de bal zonder na te denken. Konkel met een sublieme pass. Klungelig pakt Caron de bal. Caron schiet op doel. Đình Hải verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Pajarón met een sublieme pass. Niewierowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spataro. Spataro krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Cavalcante rent richting de bal. Cavalcante geeft een lange en hoge pass. Mikloško kopt de bal weg. Caron bereikt de bal nog maar net als eerste. Caron schiet op doel. Đình Hải verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Pajarón met een sublieme pass. Bugarin heeft problemen om de bal te vangen. Mikloško rent richting de bal. Mikloško draait met de bal, schiet en ... Pajarón probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Mikloško bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikloško probeert naar een medespeler te passen. Caron is nu in balbezit. Caron haalt uit met een fantastische trap. Đình Hải werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Urrutia probeert de bal aan de voet te houden. Nyagolov probeert naar een medespeler te passen. Mikloško rent richting de bal. Mikloško draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Urrutia is nu in balbezit. Urrutia passt de bal zonder na te denken. Cavalcante met een sublieme pass. Caron rent richting de bal. Caron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Korytnica - Południowi Kolarze 2:3

84e minuut.
Yongyi onderschept slim de pass. Yongyi met een sublieme pass. Nyagolov speelt de bal door. Caron is nu in balbezit. Caron haalt uit met een fantastische trap. Đình Hải verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Nyagolov probeert de bal aan de voet te houden. Mikloško rent richting de bal. Yongyi rent richting de bal. Mikloško onderschept slim de pass. Mikloško haalt uit met een fantastische trap. Đình Hải probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Korytnica 64%, Południowi Kolarze 36%.
MKS Korytnica - Południowi Kolarze 2:3