Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Matek Team FC Gdynia
442 Tactiek atak2+1
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 58.3
poor Schieten outstanding
poor Passen solid
adequate Verdedigen solid


4e minuut.
Galsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Sỹ Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Sỹ Hoàng speelt de bal door. Passer rent richting de bal. Passer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Jorquera Fortia speelt de bal door. Hafenecker bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafenecker speelt de bal door. Haciej is nu in balbezit. Haciej haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hafenecker met de inworp. Daar is Passer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sỹ Hoàng is nu in balbezit. Sỹ Hoàng haalt uit met een fantastische trap. Jorquera Fortia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Passer passt de bal zonder na te denken. Haciej is nu in balbezit. Sỹ Hoàng met een sublieme pass. Passer is nu in balbezit. Passer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Hafenecker geeft een lange en hoge pass. Amirbekyan kan de bal niet met de borst controleren. Chorekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Haciej verovert de bal door een tackle van achteren. Haciej haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Hafenecker met een sublieme pass. Samir rent richting de bal. Samir passt de bal in één keer door. Passer is nu in balbezit. Passer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Team - FC Gdynia 0:1

23e minuut.
Bělohoubek probeert naar een medespeler te passen. Samir bereikt de bal nog maar net als eerste. Samir passt de bal in één keer door. Passer is nu in balbezit. Passer schiet op doel. Jorquera Fortia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Klungelig pakt Haciej de bal. Milevoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Haciej onderschept slim de pass. Haciej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Team - FC Gdynia 0:2

32e minuut.
Samir is nu in balbezit. Samir geeft de bal voor. Amirbekyan heeft problemen om de bal te vangen. Passer bereikt de bal nog maar net als eerste. Passer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Milevoj geeft een lange en hoge pass. Inworp. Samir met de inworp. Haciej is nu in balbezit. Haciej draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Passer passt de bal zonder na te denken. Amirbekyan onderschept slim de pass. Sỹ Hoàng is nu in balbezit. Sỹ Hoàng geeft de bal voor. Haciej springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Samir met een snelle inworp. Haciej geeft de bal voor. Sỹ Hoàng rent richting de bal. Sỹ Hoàng haalt uit met een fantastische trap. Jorquera Fortia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Gibadło speelt de bal door. Haciej heeft problemen om de bal te vangen. Haciej passt de bal zonder na te denken. Passer rent richting de bal. Passer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matek Team 79%, FC Gdynia 21%.
Matek Team - FC Gdynia 0:2

46e minuut.
Sỹ Hoàng verovert de bal door een tackle van achteren. Sỹ Hoàng met een sublieme pass. Haciej met een sublieme pass. Passer bereikt de bal nog maar net als eerste. Passer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Jorquera Fortia bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorquera Fortia geeft de bal voor. Samir kopt de bal weg. Haciej is nu in balbezit. Haciej schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Galsgaard passt de bal zonder na te denken. Hafenecker bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafenecker passt de bal in één keer door. Passer bereikt de bal nog maar net als eerste. Passer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Milevoj probeert naar een medespeler te passen. Sỹ Hoàng met een sublieme pass. Passer is nu in balbezit. Passer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Team - FC Gdynia 0:3

65e minuut.
Samir speelt de bal door. Daar is Haciej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haciej probeert naar een medespeler te passen. Passer bereikt de bal nog maar net als eerste. Passer schiet op doel. Jorquera Fortia bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Team - FC Gdynia 0:4

68e minuut.
Sỹ Hoàng passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chorekyan de bal. Haciej rent richting de bal. Haciej draait met de bal, schiet en ... Jorquera Fortia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Samir onderschept slim de pass. Samir geeft een hoge lob. Hafenecker kopt de bal weg. Passer rent richting de bal. Passer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Amirbekyan onderschept slim de pass. Amirbekyan geeft de bal voor. Inworp. Hafenecker met de inworp. Galsgaard geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Galsgaard probeert naar een medespeler te passen. Bělohoubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bělohoubek probeert naar een medespeler te passen. Samir geeft de bal voor. Passer maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Sỹ Hoàng is nu in balbezit. Sỹ Hoàng passt de bal zonder na te denken. Samir is nu in balbezit. Samir passt de bal in één keer door. Haciej rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Espinal de bal onder controle te krijgen. Sỹ Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Sỹ Hoàng passt de bal in één keer door. Passer is nu in balbezit. Passer haalt uit met een fantastische trap. Jorquera Fortia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Sỹ Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Haciej bereikt de bal nog maar net als eerste. Haciej passt de bal in één keer door. Passer rent richting de bal. Passer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Grzywiński geeft een lange en hoge pass. Espinal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galsgaard. Galsgaard krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matek Team 68%, FC Gdynia 32%.
Matek Team - FC Gdynia 0:4