Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gdynia Matek Team
atak2+1 Tactiek 442
55% Balbezit 45%
26% Spel op eigen helft 74%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 29.9
formidable Schieten poor
very good Passen poor
solid Verdedigen average


7e minuut.
Ayoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ayoğlu speelt de bal door. Haciej rent richting de bal. Haciej schiet op doel. Jorquera Fortia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Matek Team 1:0

11e minuut.
Ayoğlu passt de bal zonder na te denken. Sỹ Hoàng is nu in balbezit. Sỹ Hoàng geeft een lange en hoge pass. Haciej rent richting de bal. Haciej schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Jorquera Fortia trapt de bal weg van het doel. Alencevičius kopt de bal weg. Passer probeert de bal met de borst te controleren. Passer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Matek Team 2:0

13e minuut.
Amirbekyan geeft een hoge lob. Sỹ Hoàng is nu in balbezit. Sỹ Hoàng passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Haciej de bal. Haciej draait met de bal, schiet en ... Jorquera Fortia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Gibadło probeert naar een medespeler te passen. Samir rent richting de bal. Samir met een sublieme pass. Passer is nu in balbezit. Passer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jorquera Fortia met een sublieme pass. Sỹ Hoàng kopt de bal weg. Passer rent richting de bal. Passer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Matek Team 3:0

17e minuut.
Samir geeft de bal voor. Haciej kopt de bal weg. Passer rent richting de bal. Sỹ Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Sỹ Hoàng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Haciej is nu in balbezit. Haciej passt de bal in één keer door. Passer is nu in balbezit. Passer draait met de bal, schiet en ... Haciej probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chorekyan is nu in balbezit. Chorekyan geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bělohoubek zal de hoekschop nemen. Passer maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Bělohoubek passt de bal zonder na te denken. Sỹ Hoàng is nu in balbezit. Sỹ Hoàng passt de bal met de wreef. Passer bereikt de bal nog maar net als eerste. Passer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Alencevičius geeft een lange en hoge pass. Havel met een sublieme pass. Sỹ Hoàng kopt de bal weg. Passer is nu in balbezit. Passer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Haciej bereikt de bal nog maar net als eerste. Milevoj onderschept slim de pass. Bělohoubek onderschept slim de pass. Bělohoubek geeft de bal voor. Passer springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Matek Team 4:0

36e minuut.
Passer is nu in balbezit. Grzywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywiński passt de bal met de wreef. Passer rent richting de bal. Passer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Galsgaard passt de bal met de wreef. Mannering probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Neběhal speelt de bal door. Haciej rent richting de bal. Haciej draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Matek Team 5:0

41e minuut.
Samir bereikt de bal nog maar net als eerste. Samir geeft de bal voor. Klungelig pakt Chorekyan de bal. Sỹ Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Sỹ Hoàng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Gibadło geeft een hoge lob. Havel met een sublieme pass. Klungelig pakt Grzywiński de bal. Passer bereikt de bal nog maar net als eerste. Passer draait met de bal, schiet en ... Jorquera Fortia bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Haciej is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Matek Team 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdynia 28%, Matek Team 72%.
FC Gdynia - Matek Team 6:0

53e minuut.
Haciej rent richting de bal. Milevoj onderschept slim de pass. Milevoj geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pozowski de bal. Pozowski geeft een lange en hoge pass. Jorquera Fortia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Sỹ Hoàng onderschept slim de pass. Sỹ Hoàng passt de bal met de wreef. Passer heeft problemen om de bal te vangen. Passer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Matek Team 7:0

60e minuut.
Sỹ Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Sỹ Hoàng met een sublieme pass. Passer is nu in balbezit. Passer schiet op doel. Jorquera Fortia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Matek Team 8:0

62e minuut.
Samir onderschept slim de pass. Samir met een sublieme pass. Passer is nu in balbezit. Passer schiet op doel. Amirbekyan probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Matek Team 9:0

64e minuut.
Samir geeft een hoge lob. Daar is Chorekyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haciej is nu in balbezit. Haciej haalt uit met een fantastische trap. Jorquera Fortia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Matek Team 10:0

66e minuut.
Jorquera Fortia trapt de bal weg. Samir kopt de bal weg. Passer rent richting de bal. Haciej rent richting de bal. Haciej schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sergen komt het veld opgelopen. Hafenecker komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Sỹ Hoàng speelt de bal door. Daar is Bělohoubek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bělohoubek passt de bal in één keer door. Daar is Haciej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haciej draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Jorquera Fortia met een harde bal richting middenveld. Sỹ Hoàng heeft problemen om de bal te vangen. Sỹ Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Haciej is nu in balbezit. Haciej haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Bermúdez speelt de bal door. Neběhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Neběhal met een sublieme pass. Haciej rent richting de bal. Haciej schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Haciej bereikt de bal nog maar net als eerste. Haciej passt de bal zonder na te denken. Daar is Gibadło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sỹ Hoàng is nu in balbezit. Sỹ Hoàng geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdynia 25%, Matek Team 75%.
FC Gdynia - Matek Team 10:0