Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Strzelec Dąbrowica KS SPORT WIELUŃ
Normal Tactiek 4-4-2
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 55.4
good Schieten formidable
adequate Passen adequate
good Verdedigen solid


2e minuut.
Mensah probeert naar een medespeler te passen. Stramowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stanishev. Stramowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dobrila komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Strzelec Dąbrowica - KS SPORT WIELUŃ 1:0

10e minuut.
Kajzerka geeft de bal voor. Strejlau rent richting de bal. Dragoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Strejlau verovert de bal door een tackle van achteren. Strejlau schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Stanishev passt de bal zonder na te denken. Strejlau heeft problemen om de bal te vangen. Strejlau passt de bal zonder na te denken. Cominges is nu in balbezit. Cominges schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Pardeza de bal onder controle te krijgen. Stanishev rent richting de bal. Stanishev geeft een lange en hoge pass. Strejlau bereikt de bal nog maar net als eerste. Strejlau draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kajzerka zal de hoekschop nemen. Strejlau bereikt de bal nog maar net als eerste. Strejlau geeft een hoge lob. Cominges springt en kopt de bal. Magdziarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Fronczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Fronczewski geeft de bal voor. Kiiskilä controleert de bal met de borst. Strejlau is nu in balbezit. Strejlau haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strzelec Dąbrowica 72%, KS SPORT WIELUŃ 28%.
Strzelec Dąbrowica - KS SPORT WIELUŃ 1:0

59e minuut.
Strejlau kopt de bal weg. Mensah probeert naar een medespeler te passen. Pardeza controleert de bal met de borst. Strejlau bereikt de bal nog maar net als eerste. Strejlau haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Inworp. Kobusinski komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kärcher controleert de bal met de borst. Kärcher passt de bal zonder na te denken. Dobrila speelt de bal door. Stramowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stramowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Magdziarz met een harde bal richting middenveld. Stanishev speelt de bal door. Kajzerka geeft de bal voor. Cominges bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominges draait met de bal, schiet en ... Magdziarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Cyra probeert naar een medespeler te passen. Kobusinski is nu in balbezit. Kobusinski met een sublieme pass. Strejlau bereikt de bal nog maar net als eerste. Strejlau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Fronczewski passt de bal met de wreef. Kobusinski is nu in balbezit. Kobusinski passt de bal in één keer door. Cominges bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominges haalt uit met een fantastische trap. Magdziarz bokst de bal weg.

81e minuut.
Fronczewski met de inworp. Tollebeek rent richting de bal. Met opzet legt Dobrila zijn tegenspeler op de grond. Dobrila krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Daar is Fronczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fronczewski probeert naar een medespeler te passen. Cominges is nu in balbezit. Cominges schiet op doel. Collard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Strzelec Dąbrowica - KS SPORT WIELUŃ 1:1

89e minuut.
Cyra speelt de bal door. Fronczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronczewski passt de bal in één keer door. Kobusinski rent richting de bal. Kobusinski geeft een hoge lob. Magdziarz bokst de bal weg. Strejlau springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strzelec Dąbrowica 60%, KS SPORT WIELUŃ 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Strzelec Dąbrowica - KS SPORT WIELUŃ 1:1