Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legia Cwks MKS Korytnica
352 Tactiek kominacje alpejs
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 47.2
solid Schieten good
average Passen good
good Verdedigen good


7e minuut.
Van Massenhove is nu in balbezit. Van Massenhove met een sublieme pass. Buil rent richting de bal. Buil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Cwks - MKS Korytnica 0:1

9e minuut.
Romanczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Romanczewski de bal. Yongyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanczewski onderschept slim de pass. Romanczewski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Yongyi rent richting de bal. Pombal verovert de bal door een tackle van achteren. Pombal met een sublieme pass. Tömösi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tömösi haalt uit met een fantastische trap. Đình Hải bokst de bal weg.

28e minuut.
Yongyi verovert de bal door een tackle van achteren. Pombal onderschept slim de pass. Pombal speelt de bal door. Kykal is nu in balbezit. Kykal schiet op doel. Đình Hải verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Mencik passt de bal zonder na te denken. Damert bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Massenhove verovert de bal door een tackle van achteren. Van Massenhove probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Buil de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Cwks - MKS Korytnica 0:2

36e minuut.
Tömösi probeert naar een medespeler te passen. Kykal rent richting de bal. Kykal passt de bal met de wreef. Pombal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pombal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Romanczewski speelt de bal door. Konkel probeert naar een medespeler te passen. Mencik probeert de bal met de borst te controleren. Tömösi is nu in balbezit. Tömösi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Camard rent richting de bal. Camard geeft de bal voor. Konkel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kykal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kykal haalt uit met een fantastische trap. Đình Hải kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Mencik geeft een lange en hoge pass. Spataro kopt de bal weg. Klungelig pakt Pombal de bal. Kykal is nu in balbezit. Kykal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Cwks - MKS Korytnica 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Cwks 40%, MKS Korytnica 60%.
Legia Cwks - MKS Korytnica 1:2

51e minuut.
Camard bereikt de bal nog maar net als eerste. Camard passt de bal met de wreef. Kykal rent richting de bal. Kykal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Konkel heeft problemen om de bal te vangen. Tömösi is nu in balbezit. Tömösi met een sublieme pass. Kykal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kykal haalt uit met een fantastische trap. Đình Hải bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legia Cwks - MKS Korytnica 2:2

69e minuut.
Kohan passt de bal met de wreef. Romanczewski is nu in balbezit. Romanczewski speelt de bal door. Kykal heeft problemen om de bal te vangen. Kykal geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Kykal controleert de bal met de borst. Pajarón geeft de bal voor. Buil rent richting de bal. Buil draait met de bal, schiet en ... Uršić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Damert de bal onder controle te krijgen. Ruiz Otxoa geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pombal de bal onder controle te krijgen. Buil is nu in balbezit. Buil haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Damert rent richting de bal. Damert geeft een hoge lob. Tömösi met een sublieme pass. Kykal rent richting de bal. Kykal schiet op doel. Đình Hải verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Cwks - MKS Korytnica 3:2

81e minuut.
Spataro verovert de bal door een tackle van achteren. Spataro passt de bal in één keer door. Hammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammer schiet op doel. Uršić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Utkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Massenhove rent richting de bal. Utkan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Van Massenhove raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

83e minuut.
Van Massenhove verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz Otxoa rent richting de bal. Ruiz Otxoa probeert naar een medespeler te passen. Hammer is nu in balbezit. Hammer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Tömösi controleert de bal met de borst. Mencik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mencik passt de bal zonder na te denken. Kykal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kykal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Magaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Magaña passt de bal met de wreef. Bugarin speelt de bal door. Buil rent richting de bal. Buil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Cwks 54%, MKS Korytnica 46%.
Legia Cwks - MKS Korytnica 3:2