Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Południowi Kolarze AVIA Świdnik
normalna Tactiek By Antos
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
48.1 gemiddelde waardering 52.3
solid Schieten solid
good Passen solid
solid Verdedigen excellent


15e minuut.
Branecki geeft de bal voor. Hiên rent richting de bal. Hiên geeft een hoge lob. Serebrennikov is nu in balbezit. Serebrennikov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - AVIA Świdnik 0:1

17e minuut.
Węc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiên verovert de bal door een tackle van achteren. Hiên speelt de bal door. Stolarek rent richting de bal. Stolarek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Serebrennikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiên is nu in balbezit. Hiên haalt uit met een fantastische trap. Šoštar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Revelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Revelli passt de bal zonder na te denken. Stolarek is nu in balbezit. Stolarek haalt uit met een fantastische trap. Šoštar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - AVIA Świdnik 0:2

26e minuut.
Urrutia onderschept slim de pass. Urrutia probeert naar een medespeler te passen. Mikloško is nu in balbezit. Mikloško haalt uit met een fantastische trap. Lean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - AVIA Świdnik 1:2

28e minuut.
Cavalcante bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalcante passt de bal met de wreef. Daar is Revelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caron bereikt de bal nog maar net als eerste. Caron schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Geantă onderschept slim de pass. Geantă passt de bal zonder na te denken. Stolarek is nu in balbezit. Stolarek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - AVIA Świdnik 1:3

40e minuut.
Serebrennikov met een sublieme pass. Gornakov rent richting de bal. Stolarek verovert de bal door een tackle van achteren. Stolarek haalt uit met een fantastische trap. Šoštar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - AVIA Świdnik 1:4

43e minuut.
Węc onderschept slim de pass. Węc geeft een lange en hoge pass. Inworp. Peña met de inworp. Geantă geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Geantă is nu in balbezit. Nyagolov onderschept slim de pass. Nyagolov geeft een hoge lob. Caron rent richting de bal. Caron schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Cavalcante rent richting de bal. Cavalcante passt de bal in één keer door. Geantă probeert naar een medespeler te passen. Serebrennikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Serebrennikov draait met de bal, schiet en ... Šoštar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hiên rent richting de bal. Hiên draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - AVIA Świdnik 1:5

45e minuut.
Clohessy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Południowi Kolarze 56%, AVIA Świdnik 44%.
Południowi Kolarze - AVIA Świdnik 1:5

46e minuut.
Klungelig pakt Hiên de bal. Caron tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hiên is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Peña met een snel genomen vrije trap. Hiên kopt de bal weg. Daar is Stolarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stolarek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

46e minuut.
Urrutia kopt de bal weg. Nyagolov rent richting de bal. Nyagolov met een sublieme pass. Niewierowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewierowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Clohessy trapt de bal weg. Geantă is nu in balbezit. Geantă met een sublieme pass. Serebrennikov rent richting de bal. Serebrennikov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Mikloško haalt uit met een fantastische trap. Clohessy met een sublieme pass. Geantă kopt de bal weg. Serebrennikov is nu in balbezit. Serebrennikov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Dumpis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Palonek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stolarek is nu in balbezit. Stolarek draait met de bal, schiet en ... Šoštar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - AVIA Świdnik 1:6

87e minuut.
Peña geeft de bal voor. Daar is Węc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiên rent richting de bal. Hiên schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - AVIA Świdnik 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Południowi Kolarze 49%, AVIA Świdnik 51%.
Południowi Kolarze - AVIA Świdnik 1:7