Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS SPORT WIELUŃ Matek Team
4-4-2 Tactiek 442
61% Balbezit 39%
32% Spel op eigen helft 68%
22 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 28.5
very good Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
good Verdedigen average


3e minuut.
Amirbekyan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kajzerka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Manresa geeft een hoge lob. Jorquera Fortia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Chorekyan geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kajzerka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cominges krijgt zijn hoofd ertegen. Jorquera Fortia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SPORT WIELUŃ - Matek Team 1:0

7e minuut.
Czerniec passt de bal in één keer door. Dink rent richting de bal. Dink geeft de bal voor. Alencevičius is nu in balbezit. Alencevičius draait met de bal, schiet en ... Cyra bokst de bal weg. Czerniec kopt de bal weg. Cyra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Świercz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanishev speelt de bal door. Chorekyan is nu in balbezit. Cominges verovert de bal door een tackle van achteren. Cominges haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Amirbekyan onderschept slim de pass. Amirbekyan passt de bal in één keer door. Cominges is nu in balbezit. Cominges schiet op doel. Paal!

16e minuut.
Dink heeft problemen om de bal te vangen. Stanishev speelt de bal door. Milevoj rent richting de bal. Pełczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Pełczyński geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Chorekyan probeert de bal met de borst te controleren. Pełczyński is nu in balbezit. Stanishev speelt de bal door. Klungelig pakt Cominges de bal. Cominges draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Fronczewski probeert naar een medespeler te passen. Cominges rent richting de bal. Mannering rent richting de bal. Cominges onderschept slim de pass. Cominges haalt uit met een fantastische trap. Paal! Jorquera Fortia bokst de bal weg.

24e minuut.
Cominges is nu in balbezit. Cominges passt de bal in één keer door. Świercz is nu in balbezit. Świercz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS SPORT WIELUŃ - Matek Team 2:0

26e minuut.
Świercz kopt de bal weg. Cominges rent richting de bal. Milevoj begaat een overtreding. Cominges moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cominges kan niet meer verder spelen. Turchi komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Tollebeek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Milevoj de bal. Pełczyński probeert naar een medespeler te passen. Turchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

33e minuut.
Mannering geeft de bal voor. Daar is Czerniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espinal rent richting de bal. Espinal draait met de bal, schiet en ... Cyra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SPORT WIELUŃ - Matek Team 2:1

39e minuut.
Goga speelt de bal door. Budovinszky rent richting de bal. Tollebeek begaat een overtreding. Tollebeek krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Turchi speelt de bal door. Daar is Świercz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chorekyan is nu in balbezit. Świercz verovert de bal door een tackle van achteren. Świercz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Pełczyński speelt de bal door. Fronczewski probeert naar een medespeler te passen. Stanishev speelt de bal door. Świercz rent richting de bal. Świercz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS SPORT WIELUŃ 32%, Matek Team 68%.
KS SPORT WIELUŃ - Matek Team 2:1

48e minuut.
Grzywiński geeft een hoge lob. Pełczyński speelt de bal door. Milevoj onderschept slim de pass. Turchi rent richting de bal. Turchi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Mannering rent richting de bal. Inworp. Milevoj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mannering is nu in balbezit. Mannering geeft de bal voor. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Espinal is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS SPORT WIELUŃ - Matek Team 2:2

56e minuut.
Chorekyan kopt de bal weg. Tollebeek heeft problemen om de bal te vangen. Alencevičius is nu in balbezit. Tollebeek verovert de bal door een tackle van achteren. Stanishev geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Budovinszky rent richting de bal. Stanishev begaat een overtreding. Budovinszky is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kobusinski komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Tollebeek onderschept slim de pass. Stanishev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanishev speelt de bal door. Świercz bereikt de bal nog maar net als eerste. Świercz haalt uit met een fantastische trap. Jorquera Fortia bokst de bal weg. Daar is Amirbekyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amirbekyan onderschept slim de pass. Chorekyan is nu in balbezit. Turchi verovert de bal door een tackle van achteren. Turchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SPORT WIELUŃ - Matek Team 3:2

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzywiński met de inworp. Manresa speelt de bal door. Świercz bereikt de bal nog maar net als eerste. Świercz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Stanishev probeert de bal aan de voet te houden. Cyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyra probeert naar een medespeler te passen. Świercz rent richting de bal. Świercz geeft een hoge lob. Jorquera Fortia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kajzerka zal de hoekschop nemen. Daar is Dink, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świercz bereikt de bal nog maar net als eerste. Świercz geeft een hoge lob. Jorquera Fortia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Jorquera Fortia trapt de bal weg. Stanishev kopt de bal weg. Chorekyan heeft problemen om de bal te vangen. Turchi is nu in balbezit. Turchi draait met de bal, schiet en ... Jorquera Fortia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS SPORT WIELUŃ 32%, Matek Team 68%.
KS SPORT WIELUŃ - Matek Team 3:2