Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Matek Team KS SPORT WIELUŃ
442 Tactiek 4-4-2
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.4 gemiddelde waardering 51.4
poor Schieten excellent
poor Passen adequate
average Verdedigen solid


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gniazdowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turchi met een sublieme pass. Rósa rent richting de bal. Rósa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Manresa passt de bal met de wreef. Świercz is nu in balbezit. Świercz passt de bal met de wreef. Rósa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rósa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Kajzerka passt de bal met de wreef. Stanishev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanishev passt de bal zonder na te denken. Świercz rent richting de bal. Świercz haalt uit met een fantastische trap. Jorquera Fortia bokst de bal weg.

6e minuut.
Świercz heeft problemen om de bal te vangen. Stanishev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dink begaat een overtreding. Stanishev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stanishev komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Gniazdowski rent richting de bal. Gniazdowski geeft een lange en hoge pass. Amirbekyan heeft problemen om de bal te vangen. Świercz is nu in balbezit. Świercz haalt uit met een fantastische trap. Jorquera Fortia bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Team - KS SPORT WIELUŃ 0:1

10e minuut.
Budovinszky is nu in balbezit. Fronczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Fronczewski probeert naar een medespeler te passen. Rósa is nu in balbezit. Rósa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Stanishev met een sublieme pass. Amirbekyan onderschept slim de pass. Świercz is nu in balbezit. Świercz haalt uit met een fantastische trap. Jorquera Fortia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Team - KS SPORT WIELUŃ 0:2

21e minuut.
Cyra rent richting de bal. Espinal bereikt de bal nog maar net als eerste. Manresa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manresa krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Stanishev heeft problemen om de bal te vangen. Stanishev passt de bal zonder na te denken. Turchi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rósa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rósa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Budovinszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Alencevičius rent richting de bal. Alencevičius passt de bal met de wreef. Espinal rent richting de bal. Espinal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kajzerka met een sublieme pass. Rósa is nu in balbezit. Świercz bereikt de bal nog maar net als eerste. Świercz schiet op doel. Jorquera Fortia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Team - KS SPORT WIELUŃ 0:3

45e minuut.
Amirbekyan passt de bal zonder na te denken. Kajzerka is nu in balbezit. Grzywiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kajzerka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stanishev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matek Team 69%, KS SPORT WIELUŃ 31%.
Matek Team - KS SPORT WIELUŃ 0:3

50e minuut.
Gniazdowski geeft de bal voor. Stanishev met een sublieme pass. Świercz is nu in balbezit. Świercz haalt uit met een fantastische trap. Amirbekyan probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Klungelig pakt Milevoj de bal. Rósa rent richting de bal. Stanishev speelt de bal door. Turchi rent richting de bal. Turchi geeft een hoge lob. Jorquera Fortia bokst de bal weg.

55e minuut.
Fronczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronczewski geeft de bal voor. Dink heeft problemen om de bal te vangen. Świercz rent richting de bal. Świercz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Team - KS SPORT WIELUŃ 0:4

59e minuut.
Stanishev rent richting de bal. Stanishev passt de bal zonder na te denken. Rósa is nu in balbezit. Rósa schiet op doel. Jorquera Fortia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Stanishev is nu in balbezit. Stanishev passt de bal in één keer door. Rósa is nu in balbezit. Rósa schiet op doel. Chorekyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Alencevičius speelt de bal door. Turchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchi passt de bal zonder na te denken. Rósa rent richting de bal. Rósa haalt uit met een fantastische trap. Jorquera Fortia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Cyra geeft een hoge lob. Inworp. Goga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Espinal rent richting de bal. Espinal geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Turchi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rósa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Dink ... Strafschop! Directe rode kaart, Dink moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dink schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Rósa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Świercz neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Milevoj is nu in balbezit. Rósa verovert de bal door een tackle van achteren. Rósa passt de bal zonder na te denken. Stanishev rent richting de bal. Stanishev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Team - KS SPORT WIELUŃ 0:5

82e minuut.
Cyra probeert naar een medespeler te passen. Manresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Manresa passt de bal zonder na te denken. Świercz is nu in balbezit. Świercz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matek Team 71%, KS SPORT WIELUŃ 29%.
Matek Team - KS SPORT WIELUŃ 0:5