Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gdynia Strzelec Dąbrowica
atak2+1 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
24 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
55.5 gemiddelde waardering 46.4
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Sỹ Hoàng is nu in balbezit. Sỹ Hoàng passt de bal met de wreef. Collard heeft problemen om de bal te vangen. Passer bereikt de bal nog maar net als eerste. Passer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Strzelec Dąbrowica 1:0

3e minuut.
Stramowski verovert de bal door een tackle van achteren. Stramowski geeft de bal voor. Bermúdez is nu in balbezit. Dobrila onderschept slim de pass. Dobrila draait met de bal, schiet en ... Havel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Bermúdez passt de bal in één keer door. Bělohoubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bělohoubek geeft een lange en hoge pass. Haciej bereikt de bal nog maar net als eerste. Haciej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Strzelec Dąbrowica 2:0

18e minuut.
Haciej passt de bal in één keer door. Kiiskilä rent richting de bal. Pardeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sỹ Hoàng onderschept slim de pass. Sỹ Hoàng haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Passer bereikt de bal nog maar net als eerste. Passer draait met de bal, schiet en ... Magdziarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Strzelec Dąbrowica 3:0

29e minuut.
Collard geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neběhal met de inworp. Haciej is nu in balbezit. Haciej schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Pardeza passt de bal in één keer door. Froment is nu in balbezit. Froment speelt de bal door. Dobrila is nu in balbezit. Dobrila haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Bělohoubek passt de bal met de wreef. Sỹ Hoàng rent richting de bal. Sỹ Hoàng passt de bal met de wreef. Passer bereikt de bal nog maar net als eerste. Passer haalt uit met een fantastische trap. Magdziarz bokst de bal weg.

40e minuut.
Samir passt de bal met de wreef. Galsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Galsgaard passt de bal in één keer door. Haciej bereikt de bal nog maar net als eerste. Haciej haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Strzelec Dąbrowica 4:0

43e minuut.
Ayoğlu geeft een hoge lob. Passer bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kiiskilä zijn tegenspeler op de grond. Kiiskilä is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

44e minuut.
Dobrila heeft problemen om de bal te vangen. Galsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Galsgaard met een sublieme pass. Passer bereikt de bal nog maar net als eerste. Passer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdynia 41%, Strzelec Dąbrowica 59%.
FC Gdynia - Strzelec Dąbrowica 4:0

48e minuut.
Sỹ Hoàng rent richting de bal. Klungelig pakt Sỹ Hoàng de bal. Sỹ Hoàng met een sublieme pass. Passer rent richting de bal. Passer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Passer is nu in balbezit. Passer schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Strzelec Dąbrowica 5:0

51e minuut.
Haciej bereikt de bal nog maar net als eerste. Haciej probeert naar een medespeler te passen. Passer heeft problemen om de bal te vangen. Sỹ Hoàng rent richting de bal. Sỹ Hoàng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Haciej bereikt de bal nog maar net als eerste. Sỹ Hoàng rent richting de bal. Sỹ Hoàng passt de bal in één keer door. Daar is Passer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Passer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Strzelec Dąbrowica 6:0

57e minuut.
Samir rent richting de bal. Samir passt de bal zonder na te denken. Daar is Haciej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haciej schiet op doel. Magdziarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Strzelec Dąbrowica 7:0

60e minuut.
Mensah geeft een hoge lob. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez geeft de bal voor. Passer heeft problemen om de bal te vangen. Passer haalt uit met een fantastische trap. Magdziarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Dragoş geeft een lange en hoge pass. Ayoğlu probeert naar een medespeler te passen. Samir speelt de bal door. Haciej rent richting de bal. Haciej schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Strzelec Dąbrowica 8:0

69e minuut.
Neběhal rent richting de bal. Neběhal geeft de bal voor. Passer is nu in balbezit. Passer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Strzelec Dąbrowica 9:0

70e minuut.
Sergen komt het veld opgelopen. Hafenecker komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Doeltrap. Magdziarz trapt de bal weg. Bělohoubek probeert naar een medespeler te passen. Passer rent richting de bal. Passer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Galsgaard met een sublieme pass. Klungelig pakt Haciej de bal. Haciej speelt de bal door. Passer is nu in balbezit. Passer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bělohoubek kopt de bal weg. Haciej is nu in balbezit. Haciej met een sublieme pass. Passer heeft problemen om de bal te vangen. Passer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Strzelec Dąbrowica 10:0

83e minuut.
Bělohoubek verovert de bal door een tackle van achteren. Bělohoubek geeft de bal voor. Daar is Passer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sỹ Hoàng is nu in balbezit. Passer rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Collard geeft een lange en hoge pass. Voiculescu kopt de bal weg. Kärcher heeft problemen om de bal te vangen. Haciej rent richting de bal. Haciej draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdynia 32%, Strzelec Dąbrowica 68%.
FC Gdynia - Strzelec Dąbrowica 10:0