Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zadraz PBsnipers-Wadowice
Normal Tactiek 2
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 48.8
solid Schieten solid
good Passen solid
very good Verdedigen excellent


12e minuut.
Cantona met een snelle inworp. Drąg geeft een hoge lob. Plawgo rent richting de bal. Plawgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zadraz - PBsnipers-Wadowice 1:0

15e minuut.
Mieśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieśko passt de bal met de wreef. Heiskala probeert de bal aan de voet te houden. Plawgo is nu in balbezit. Plawgo haalt uit met een fantastische trap. Kucharčík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Nedeljkov geeft een lange en hoge pass. Manolov rent richting de bal. Măceşanu verovert de bal door een tackle van achteren. Măceşanu geeft een lange en hoge pass. Plawgo is nu in balbezit. Kucharčík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Jauner is nu in balbezit. Jauner passt de bal in één keer door. Manolov speelt de bal door. Woś is nu in balbezit. Woś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zadraz - PBsnipers-Wadowice 1:1

25e minuut.
Savuţă geeft de bal voor. Drąg kopt de bal weg. Nedeljkov heeft problemen om de bal te vangen. Plawgo rent richting de bal. Plawgo schiet op doel. Kucharčík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Drąg bereikt de bal nog maar net als eerste. Drąg passt de bal in één keer door. Plawgo is nu in balbezit. Plawgo schiet op doel. Kucharčík probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Măceşanu rent richting de bal. Manolov verovert de bal door een tackle van achteren. Manolov passt de bal in één keer door. Woś is nu in balbezit. Woś schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Trasi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Boşneaga geeft een hoge lob. Plawgo is nu in balbezit. Heiskala verovert de bal door een tackle van achteren. Drąg onderschept slim de pass. Drąg schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zadraz 34%, PBsnipers-Wadowice 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zadraz - PBsnipers-Wadowice 1:1

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trasi trapt de bal weg. Klungelig pakt Jauner de bal. Jauner geeft een lange en hoge pass. Woś springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Nedeljkov geeft een hoge lob. Inworp. Cantona met de inworp. Drąg is nu in balbezit. Drąg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Bilski met een sublieme pass. Benčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Benčić geeft de bal voor. Manolov is nu in balbezit. Manolov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Ardıçoğlu rent richting de bal. Ardıçoğlu geeft een lange en hoge pass. Măceşanu speelt de bal door. Plawgo is nu in balbezit. Plawgo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doncu met een sublieme pass. Kapidžić is nu in balbezit. Kapidžić geeft een lange en hoge pass. Mieśko probeert de bal aan de voet te houden. Doncu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilski passt de bal in één keer door. Woś rent richting de bal. Woś schiet op doel. Trasi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Jauner bereikt de bal nog maar net als eerste. Jauner speelt de bal door. Bilski speelt de bal door. Manolov rent richting de bal. Manolov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Savuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Savuţă passt de bal in één keer door. Cantona rent richting de bal. Cantona geeft een lange en hoge pass. Plawgo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zadraz - PBsnipers-Wadowice 2:1

79e minuut.
Doncu onderschept slim de pass. Doncu met een sublieme pass. Kormány bereikt de bal nog maar net als eerste. Drąg verovert de bal door een tackle van achteren. Drąg haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Jauner onderschept slim de pass. Jauner probeert naar een medespeler te passen. Măceşanu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Drąg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drąg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zadraz - PBsnipers-Wadowice 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zadraz 45%, PBsnipers-Wadowice 55%.
Zadraz - PBsnipers-Wadowice 3:1