Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Bulowice FC Heizung
3-4-3 Tactiek Heiz4
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
17 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 42
adequate Schieten adequate
good Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


7e minuut.
Fluderski is nu in balbezit. Fluderski passt de bal met de wreef. Cimaglia speelt de bal door. Bencomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencomo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Bencomo kopt de bal weg. Krzos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chardon rent richting de bal. Fluderski rent richting de bal. Fluderski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Bulowice - FC Heizung 1:0

13e minuut.
Daar is Bencomo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melichárek maakt een afschuwelijke overtreding. Bencomo raakt geblesseerd tijdens het duel. Cimaglia met een snel genomen vrije trap. Fluderski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fluderski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Derycke trapt de bal weg van het doel. Balcerowicz kopt de bal weg. Mesaroş rent richting de bal. Mesaroş schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Sequelado rent richting de bal. Sequelado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Melichárek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guitton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bencomo is nu in balbezit. Bencomo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Bulowice - FC Heizung 2:0

18e minuut.
Mesaroş is nu in balbezit. Tołyż verovert de bal door een tackle van achteren. Tołyż geeft een hoge lob. Bencomo is nu in balbezit. Bencomo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Daar is Krzos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chardon rent richting de bal. Chardon passt de bal met de wreef. Fluderski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fluderski haalt uit met een fantastische trap. Derycke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Sequelado bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sequelado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Balcerowicz neemt de penalty, wat een uithaal! Kalde maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Bulowice - FC Heizung 2:1

31e minuut.
Serpato onderschept slim de pass. Serpato geeft een lange en hoge pass. Braithwaite kopt de bal weg. Sequelado rent richting de bal. Sequelado draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Ilonkowski rent richting de bal. Cimaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimaglia passt de bal zonder na te denken. Fluderski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fluderski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Yengeç rent richting de bal. Yengeç passt de bal met de wreef. Balcerowicz speelt de bal door. Sequelado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sequelado haalt uit met een fantastische trap. Kalde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Bulowice 41%, FC Heizung 59%.
LKS Bulowice - FC Heizung 2:1

58e minuut.
Balcerowicz onderschept slim de pass. Marysek onderschept slim de pass. Bencomo probeert naar een medespeler te passen. Fluderski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fluderski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Braithwaite geeft de bal voor. Klungelig pakt Ilonkowski de bal. Cimaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimaglia geeft een lange en hoge pass. Chardon krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Tołyż rent richting de bal. Gaggioli rent richting de bal. Gaggioli geeft een hoge lob. Sequelado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sequelado haalt uit met een fantastische trap. Kalde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Fluderski is nu in balbezit. Freier verovert de bal door een tackle van achteren. Cimaglia rent richting de bal. Bencomo rent richting de bal. Bencomo haalt uit met een fantastische trap. Derycke bokst de bal weg.

89e minuut.
Marysek probeert de bal aan de voet te houden. Sequelado rent richting de bal. Sequelado passt de bal in één keer door. Mesaroş is nu in balbezit. Mesaroş draait met de bal, schiet en ... Kalde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Bulowice 51%, FC Heizung 49%.
LKS Bulowice - FC Heizung 2:1