Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Heizung LKS Bulowice
Heiz4 Tactiek 3-4-3
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 42.1
average Schieten good
adequate Passen good
adequate Verdedigen adequate


6e minuut.
Balcerowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Balcerowicz speelt de bal door. Sequelado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sequelado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Heizung - LKS Bulowice 1:0

7e minuut.
Taran is nu in balbezit. Taran geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Melichárek de bal onder controle te krijgen. Chochołek is nu in balbezit. Chochołek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Guitton speelt de bal door. Chochołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Serpato onderschept slim de pass. Gajtkowski onderschept slim de pass. Gajtkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Melichárek met een sublieme pass. Chardon rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gaggioli. Gaggioli krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Yengeç kopt de bal weg. Daar is Balcerowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balcerowicz met een sublieme pass. Mesaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesaroş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Smeets heeft problemen om de bal te vangen. Yengeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Yengeç speelt de bal door. Sequelado rent richting de bal. Sequelado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Dimitrov met een sublieme pass. Taran heeft problemen om de bal te vangen. Yengeç geeft een hoge lob. Mesaroş rent richting de bal. Mesaroş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Heizung 50%, LKS Bulowice 50%.
FC Heizung - LKS Bulowice 1:0

51e minuut.
Daar is Chochołek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freier geeft de bal voor. Mesaroş kopt de bal weg. Sequelado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sequelado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Serpato geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taran zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gajtkowski is nu in balbezit. Gajtkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chochołek controleert de bal met de borst. Chochołek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Heizung - LKS Bulowice 1:1

55e minuut.
Paprotta is nu in balbezit. Paprotta geeft een hoge lob. Klungelig pakt Taran de bal. Yengeç rent richting de bal. Yengeç geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Mesaroş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalde bokst de bal weg. Mesaroş rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gaggioli neemt de hoekschop. Klungelig pakt Taran de bal. Sequelado is nu in balbezit. Sequelado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kalkancı probeert naar een medespeler te passen. Gajtkowski rent richting de bal. Gajtkowski passt de bal met de wreef. Chochołek is nu in balbezit. Chochołek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Melichárek bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitton rent richting de bal. Guitton probeert naar een medespeler te passen. Gajtkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajtkowski draait met de bal, schiet en ... Cosco bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Krzos kopt de bal weg. Klungelig pakt Mesaroş de bal. Kalkancı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mesaroş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Balcerowicz wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mesaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesaroş haalt uit met een fantastische trap. Kalde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Yengeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Yengeç probeert naar een medespeler te passen. Sequelado probeert naar een medespeler te passen. Mesaroş rent richting de bal. Mesaroş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Heizung 48%, LKS Bulowice 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Heizung - LKS Bulowice 1:1