Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Naprzód Stolec Orlęta Reszka
Normal Tactiek ligowa z polko p
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 34.5
average Schieten excellent
poor Passen average
poor Verdedigen average


5e minuut.
Kavak probeert de bal aan de voet te houden. Crisan rent richting de bal. Przerwa is nu in balbezit. Crisan onderschept slim de pass. Crisan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Wawreńczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Wawreńczuk met een sublieme pass. Hajdić met een sublieme pass. Crisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crisan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kavak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavak probeert naar een medespeler te passen. Crisan is nu in balbezit. Crisan draait met de bal, schiet en ... Kmiotek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stolec - Orlęta Reszka 0:1

12e minuut.
Hajdić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdić met een sublieme pass. Sobczak is nu in balbezit. Sobczak geeft de bal voor. Crisan krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Wujec geeft de bal voor. Kavak met een sublieme pass. Klungelig pakt Crisan de bal. Crisan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Hajdić rent richting de bal. Kavak speelt de bal door. Klungelig pakt Libiszewski de bal. Crisan rent richting de bal. Crisan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kmiotek met een harde bal richting middenveld. Serwach kopt de bal weg. Kavak probeert naar een medespeler te passen. Crisan is nu in balbezit. Crisan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kmiotek trapt de bal weg. Sobczak kopt de bal weg. Klungelig pakt Crisan de bal. Crisan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Amigó verovert de bal door een tackle van achteren. Crisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amigó bereikt de bal nog maar net als eerste. Amigó draait met de bal, schiet en ... Kmiotek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stolec - Orlęta Reszka 0:2

30e minuut.
Sklarek kopt de bal weg. Kavak rent richting de bal. Kavak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Crisan de bal. Crisan haalt uit met een fantastische trap. Kmiotek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Crisan is nu in balbezit. Przerwa is nu in balbezit. Crisan onderschept slim de pass. Crisan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stolec - Orlęta Reszka 0:3

34e minuut.
Amigó passt de bal in één keer door. Kavak is nu in balbezit. Kavak met een sublieme pass. Crisan is nu in balbezit. Crisan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Powiecko is nu in balbezit. Powiecko speelt de bal door. Crisan rent richting de bal. Crisan schiet op doel. Kmiotek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stolec - Orlęta Reszka 0:4

42e minuut.
Sklarek probeert naar een medespeler te passen. Kavak is nu in balbezit. Kavak passt de bal zonder na te denken. Crisan rent richting de bal. Crisan schiet op doel. Kmiotek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Crisan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stolec - Orlęta Reszka 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Stolec 78%, Orlęta Reszka 22%.
Naprzód Stolec - Orlęta Reszka 0:5

49e minuut.
Kavak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavak passt de bal met de wreef. Grzegórzecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Powiecko verovert de bal door een tackle van achteren. Powiecko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Serwach met de inworp. Kavak is nu in balbezit. Kavak geeft een hoge lob. Crisan rent richting de bal. Crisan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stolec - Orlęta Reszka 0:6

56e minuut.
Kavak passt de bal met de wreef. Daar is Sklarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kavak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavak geeft een hoge lob. Crisan springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Kavak met een sublieme pass. Klungelig pakt Hajdić de bal. Kavak probeert naar een medespeler te passen. Crisan is nu in balbezit. Crisan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Powiecko passt de bal met de wreef. Sklarek probeert naar een medespeler te passen. Crisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crisan draait met de bal, schiet en ... Kmiotek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stolec - Orlęta Reszka 0:7

76e minuut.
Klungelig pakt Wawreńczuk de bal. Miculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miculescu met een sublieme pass. Teska bereikt de bal nog maar net als eerste. Teska draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Miculescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Hajdić de bal. Hajdić passt de bal zonder na te denken. Crisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crisan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Amigó rent richting de bal. Bamberek begaat een overtreding. Amigó raakt geblesseerd tijdens het duel. Sobczak komt bij de bal en schiet. Crisan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Libiszewski rent richting de bal. Libiszewski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Grzegórzecki de bal onder controle te krijgen. Powiecko is nu in balbezit. Powiecko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Stolec 69%, Orlęta Reszka 31%.
Naprzód Stolec - Orlęta Reszka 0:7