Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orlęta Reszka Naprzód Stolec
ligowa z polko p Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.4 gemiddelde waardering 21.4
very good Schieten average
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


2e minuut.
Hajdić onderschept slim de pass. Hajdić probeert naar een medespeler te passen. Kavak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Crisan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crisan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Amigó bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sobczak neemt de hoekschop. Crisan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orlęta Reszka - Naprzód Stolec 1:0

11e minuut.
Kavak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Crisan de bal. Crisan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Przerwa de bal onder controle te krijgen. Kmiotek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Hajdić met een sublieme pass. Kavak probeert naar een medespeler te passen. Crisan is nu in balbezit. Crisan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orlęta Reszka - Naprzód Stolec 2:0

15e minuut.
Crisan haalt uit met een fantastische trap. Kmiotek probeert naar een medespeler te passen. Kavak kopt de bal weg. Klungelig pakt Crisan de bal. Crisan draait met de bal, schiet en ... Kmiotek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Sałapa geeft een hoge lob. Hajdić geeft de bal voor. Przerwa rent richting de bal. Crisan onderschept slim de pass. Crisan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Klungelig pakt Sobczak de bal. Hajdić probeert naar een medespeler te passen. Grzegórzecki is nu in balbezit. Sklarek is nu in balbezit. Sklarek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sklarek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Crisan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orlęta Reszka - Naprzód Stolec 3:0

23e minuut.
Sklarek met een sublieme pass. Hajdić rent richting de bal. Hajdić geeft de bal voor. Amigó rent richting de bal. Amigó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Libiszewski rent richting de bal. Kavak onderschept slim de pass. Kavak passt de bal met de wreef. Crisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crisan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Libiszewski kopt de bal weg. Hajdić is nu in balbezit. Hajdić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Crisan de bal. Crisan haalt uit met een fantastische trap. Kmiotek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orlęta Reszka - Naprzód Stolec 4:0

38e minuut.
Kavak passt de bal in één keer door. Powiecko heeft problemen om de bal te vangen. Powiecko passt de bal zonder na te denken. Crisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crisan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kavak is nu in balbezit. Kavak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Przerwa de bal. Crisan is nu in balbezit. Crisan haalt uit met een fantastische trap. Kmiotek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orlęta Reszka - Naprzód Stolec 5:0

45e minuut.
Serwach verovert de bal door een tackle van achteren. Sobczak verovert de bal door een tackle van achteren. Sobczak geeft de bal voor. Crisan rent richting de bal. Crisan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orlęta Reszka 24%, Naprzód Stolec 76%.
Orlęta Reszka - Naprzód Stolec 5:0

49e minuut.
Wawreńczuk probeert de bal met de borst te controleren. Wałkiewicz is nu in balbezit. Sklarek geeft een hoge lob. Crisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crisan haalt uit met een fantastische trap. Kmiotek bokst de bal weg.

54e minuut.
Sobczak kopt de bal weg. Crisan heeft problemen om de bal te vangen. Kavak rent richting de bal. Crisan rent richting de bal. Crisan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Sobczak is nu in balbezit. Sobczak passt de bal met de wreef. Wujec is nu in balbezit. Crisan onderschept slim de pass. Crisan haalt uit met een fantastische trap. Kmiotek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Tobiaszowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Kavak de bal. Kavak met een sublieme pass. Crisan rent richting de bal. Crisan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Libiszewski heeft problemen om de bal te vangen. Crisan is nu in balbezit. Crisan passt de bal zonder na te denken. Powiecko rent richting de bal. Powiecko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Crisan passt de bal in één keer door. Powiecko is nu in balbezit. Sałapa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Powiecko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hajdić zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Kmiotek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Daar is Libiszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amigó is nu in balbezit. Crisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crisan draait met de bal, schiet en ... Kmiotek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orlęta Reszka - Naprzód Stolec 6:0

77e minuut.
Kmiotek trapt de bal weg. Amigó is nu in balbezit. Amigó speelt de bal door. Crisan is nu in balbezit. Crisan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orlęta Reszka - Naprzód Stolec 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orlęta Reszka 24%, Naprzód Stolec 76%.
Orlęta Reszka - Naprzód Stolec 7:0