Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PBsnipers-Wadowice NinjasInPyjamas
2 Tactiek Nowa2
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 48.6
solide Schieten solide
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen redelijk


1e minuut.
Benčić is nu in balbezit. Benčić passt de bal zonder na te denken. Bilski speelt de bal door. Jauner is nu in balbezit. Jauner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Bilski met een sublieme pass. Benčić is nu in balbezit. Benčić speelt de bal door. Woś rent richting de bal. Woś schiet op doel. Carmenate verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Manolov rent richting de bal. Manolov passt de bal in één keer door. Woś rent richting de bal. Woś schiet op doel. Carmenate werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PBsnipers-Wadowice - NinjasInPyjamas 1:0

19e minuut.
Meijer onderschept slim de pass. Bilski verovert de bal door een tackle van achteren. Bilski passt de bal zonder na te denken. Manolov heeft problemen om de bal te vangen. Manolov draait met de bal, schiet en ... Carmenate verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jauner zal de hoekschop nemen. De bal raakt de paal. Carmenate bokst de bal weg.

26e minuut.
Jauner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Loda bereikt de bal nog maar net als eerste. Loda passt de bal zonder na te denken. Daar is Woś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woś schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Bandalovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woś is nu in balbezit. Woś schiet op doel. Carmenate probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PBsnipers-Wadowice - NinjasInPyjamas 2:0

30e minuut.
Manolov verovert de bal door een tackle van achteren. Woś rent richting de bal. Bandalovski onderschept slim de pass. Manolov onderschept slim de pass. Manolov schiet op doel. Carmenate bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Szmatan geeft een hoge lob. Daar is Hutagaol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eftimie rent richting de bal. Eftimie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PBsnipers-Wadowice - NinjasInPyjamas 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PBsnipers-Wadowice 47%, NinjasInPyjamas 53%.
PBsnipers-Wadowice - NinjasInPyjamas 2:1

50e minuut.
Bilski kan de bal niet met de borst controleren. Bilski met een sublieme pass. Benčić met een sublieme pass. Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Woś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Pešula geeft de bal voor. Bolinja kopt de bal weg. Daar is Callejón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmatan rent richting de bal. Szmatan schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Hutagaol geeft de bal voor. Inworp. García met de inworp. Bolinja bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolinja geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Bolinja rent richting de bal. Bolinja geeft de bal voor. Callejón probeert naar een medespeler te passen. Szmatan heeft problemen om de bal te vangen. Szmatan schiet op doel. Kucharčík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Pešula geeft een lange en hoge pass. Callejón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bolinja is nu in balbezit. Eftimie rent richting de bal. Eftimie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Szmatan onderschept slim de pass. Heiskala bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szmatan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Heiskala roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Heiskala kan niet meer verder spelen. Ogryzek komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Manolov verovert de bal door een tackle van achteren. Manolov met een sublieme pass. Woś heeft problemen om de bal te vangen. Woś draait met de bal, schiet en ... Carmenate maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PBsnipers-Wadowice - NinjasInPyjamas 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PBsnipers-Wadowice 50%, NinjasInPyjamas 50%.
PBsnipers-Wadowice - NinjasInPyjamas 3:1