Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orlęta Reszka LKS Bulowice
ligowa z polko p Tactiek 3-4-3
43% Balbezit 57%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 40.9
solid Schieten adequate
average Passen good
adequate Verdedigen adequate


6e minuut.
Amigó controleert de bal met de borst. Marcu rent richting de bal. Amigó verovert de bal door een tackle van achteren. Crisan is nu in balbezit. Crisan schiet op doel. Kalde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Kavak passt de bal met de wreef. Powiecko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powiecko passt de bal in één keer door. Crisan rent richting de bal. Crisan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Chardon passt de bal in één keer door. Chochołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chochołek passt de bal met de wreef. Braithwaite is nu in balbezit. Braithwaite geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sobczak met de inworp. Amigó is nu in balbezit. Kavak geeft een hoge lob. Crisan springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Wawreńczuk geeft de bal voor. Klungelig pakt Mosca de bal. Mosca passt de bal in één keer door. Cimaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimaglia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Amigó passt de bal met de wreef. Crisan rent richting de bal. Tołyż legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tołyż krijgt een gele kaart. Crisan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Crisan kan niet meer verder spelen. Jęczmionka komt het veld opgelopen. Hajdić zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orlęta Reszka 56%, LKS Bulowice 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orlęta Reszka - LKS Bulowice 0:0

46e minuut.
Fluderski komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Sklarek speelt de bal door. Jęczmionka is nu in balbezit. Braithwaite bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orlęta Reszka - LKS Bulowice 1:0

66e minuut.
Chardon probeert naar een medespeler te passen. Bencomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencomo passt de bal in één keer door. Guitton bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitton geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Doeltrap. Marysek komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Taran komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Hajdić geeft een lange en hoge pass. Kalkancı kopt de bal weg. Tołyż heeft problemen om de bal te vangen. Jęczmionka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczmionka haalt uit met een fantastische trap. Kalde bokst de bal weg.

85e minuut.
Daar is Kalkancı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Powiecko verovert de bal door een tackle van achteren. Powiecko passt de bal met de wreef. Jęczmionka rent richting de bal. Jęczmionka haalt uit met een fantastische trap. Kalde bokst de bal weg. Tołyż probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orlęta Reszka 51%, LKS Bulowice 49%.
Orlęta Reszka - LKS Bulowice 1:0