Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Heizung Naprzód Stolec
Heiz4 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 22.7
adequate Schieten average
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


5e minuut.
Gaggioli probeert naar een medespeler te passen. Yengeç is nu in balbezit. Yengeç passt de bal zonder na te denken. Sequelado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sequelado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Heizung - Naprzód Stolec 1:0

9e minuut.
Grzegórzecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yengeç is nu in balbezit. Yengeç probeert naar een medespeler te passen. Mesaroş rent richting de bal. Mesaroş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Gaggioli geeft de bal voor. Klungelig pakt Sequelado de bal. Balcerowicz is nu in balbezit. Balcerowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Heizung - Naprzód Stolec 2:0

14e minuut.
Wałkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Teska is nu in balbezit. Mesaroş verovert de bal door een tackle van achteren. Mesaroş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Melichárek bereikt de bal nog maar net als eerste. Melichárek passt de bal zonder na te denken. Gaggioli met een sublieme pass. Mesaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesaroş draait met de bal, schiet en ... Kmiotek bokst de bal weg.

23e minuut.
Kmiotek met een sublieme pass. Melichárek kopt de bal weg. Sequelado probeert de bal aan de voet te houden. Mesaroş rent richting de bal. Mesaroş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Yengeç geeft een lange en hoge pass. Wujec rent richting de bal. Sequelado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sequelado krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Gaggioli speelt de bal door. Sałapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcerowicz onderschept slim de pass. Balcerowicz draait met de bal, schiet en ... Przerwa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yengeç zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Sequelado de bal. Sequelado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Libiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesaroş passt de bal met de wreef. Sequelado rent richting de bal. Sequelado schiet op doel. Kmiotek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Klungelig pakt Krzos de bal. Krzos speelt de bal door. Gaggioli speelt de bal door. Mesaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesaroş haalt uit met een fantastische trap. Kmiotek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Sałapa heeft problemen om de bal te vangen. Balcerowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Balcerowicz speelt de bal door. Sequelado rent richting de bal. Sequelado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Heizung - Naprzód Stolec 3:0

45e minuut.
Balcerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcerowicz passt de bal in één keer door. Grzegórzecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sequelado verovert de bal door een tackle van achteren. Sequelado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Heizung - Naprzód Stolec 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Heizung 19%, Naprzód Stolec 81%.
FC Heizung - Naprzód Stolec 4:0

55e minuut.
Serwach kopt de bal weg. Krzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzos passt de bal in één keer door. Mesaroş is nu in balbezit. Mesaroş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Sałapa rent richting de bal. Sałapa passt de bal zonder na te denken. Gaggioli is nu in balbezit. Gaggioli geeft een lange en hoge pass. Krzos speelt de bal door. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Krzos probeert naar een medespeler te passen. Yengeç rent richting de bal. Yengeç geeft de bal voor. Sequelado kan de bal niet met de borst controleren. Sequelado haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Yengeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Yengeç geeft de bal voor. Wujec heeft problemen om de bal te vangen. Mesaroş is nu in balbezit. Mesaroş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Heizung - Naprzód Stolec 5:0

82e minuut.
Daar is Libiszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sequelado bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcerowicz rent richting de bal. Sequelado is nu in balbezit. Sequelado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Przerwa geeft de bal voor. Krzos kopt de bal weg. Balcerowicz speelt de bal door. Sequelado is nu in balbezit. Sequelado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Heizung 24%, Naprzód Stolec 76%.
FC Heizung - Naprzód Stolec 5:0