Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Naprzód Stolec FC Heizung
Normal Tactiek Heiz4
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 33
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 39.5
matig Schieten matig
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen zwak


7e minuut.
Mesaroş onderschept slim de pass. Mesaroş probeert naar een medespeler te passen. Sequelado is nu in balbezit. Sequelado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stolec - FC Heizung 0:1

27e minuut.
Przerwa met een harde bal richting middenveld. Bamberek geeft een lange en hoge pass. Krzos probeert naar een medespeler te passen. Sequelado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sequelado haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Mesaroş is nu in balbezit. Balcerowicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sałapa. Sałapa krijgt een gele kaart. Balcerowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Melichárek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Przerwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sequelado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sequelado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kmiotek trapt de bal weg van het doel. Melichárek speelt de bal door. Daar is Sequelado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sequelado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Paprotta kopt de bal weg. Yengeç met een sublieme pass. Sequelado is nu in balbezit. Sequelado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Melichárek bereikt de bal nog maar net als eerste. Melichárek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Grzegórzecki de bal. Sequelado is nu in balbezit. Sequelado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Przerwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stolec - FC Heizung 0:2

44e minuut.
Mesaroş rent richting de bal. Balcerowicz rent richting de bal. Balcerowicz speelt de bal door. Sequelado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sequelado draait met de bal, schiet en ... Kmiotek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mesaroş rent richting de bal. Mesaroş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stolec - FC Heizung 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Stolec 77%, FC Heizung 23%.
Naprzód Stolec - FC Heizung 0:3

48e minuut.
Sequelado rent richting de bal. Przerwa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sequelado raakt geblesseerd tijdens het duel. Przerwa probeert naar een medespeler te passen. Balcerowicz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stolec - FC Heizung 0:4

55e minuut.
Teska kan de bal niet met de borst controleren. Melichárek is nu in balbezit. Melichárek passt de bal in één keer door. Mesaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesaroş haalt uit met een fantastische trap. Kmiotek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stolec - FC Heizung 0:5

56e minuut.
Sałapa speelt de bal door. Yengeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Yengeç passt de bal met de wreef. Balcerowicz rent richting de bal. Balcerowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stolec - FC Heizung 0:6

57e minuut.
Inworp. Yengeç met een snelle inworp. Krzos speelt de bal door. Sequelado is nu in balbezit. Sequelado schiet op doel. Kmiotek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Krzos met een sublieme pass. Paprotta is nu in balbezit. Paprotta geeft een hoge lob. Sequelado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sequelado haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ryszko geeft de bal voor. Sequelado heeft problemen om de bal te vangen. Sequelado met een sublieme pass. Mesaroş rent richting de bal. Mesaroş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Klungelig pakt Libiszewski de bal. Balcerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcerowicz speelt de bal door. Sequelado is nu in balbezit. Sequelado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Melichárek passt de bal met de wreef. Yengeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Yengeç met een sublieme pass. Balcerowicz rent richting de bal. Balcerowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bamberek geeft de bal voor. Inworp. Ryszko met de inworp. Mesaroş rent richting de bal. Mesaroş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Sequelado probeert de bal aan de voet te houden. Mesaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Sequelado is nu in balbezit. Mesaroş rent richting de bal. Mesaroş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Stolec 74%, FC Heizung 26%.
Naprzód Stolec - FC Heizung 0:6