Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Heizung Synowie Anarchii FC
Heiz4 Tactiek 1-5-4-1
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 52.2
matig Schieten formidabel
goed Passen matig
goed Verdedigen zeer goed


11e minuut.
Faraj is nu in balbezit. Faraj passt de bal met de wreef. Tzekos is nu in balbezit. Tzekos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Heizung - Synowie Anarchii FC 0:1

14e minuut.
Krzos speelt de bal door. Yengeç is nu in balbezit. Yengeç passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sequelado de bal. Sequelado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Tzekos speelt de bal door. Otava bereikt de bal nog maar net als eerste. Otava passt de bal in één keer door. Faraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Faraj haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Heizung - Synowie Anarchii FC 0:2

24e minuut.
Paprotta kan de bal niet met de borst controleren. Gautier speelt de bal door. Melichárek is nu in balbezit. Faraj onderschept slim de pass. Faraj draait met de bal, schiet en ... Cosco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Klungelig pakt Krzos de bal. Otava rent richting de bal. Oliva is nu in balbezit. Oliva haalt uit met een fantastische trap. Serpato probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Yengeç passt de bal zonder na te denken. Ştrulă is nu in balbezit. Ştrulă geeft de bal voor. Sequelado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sequelado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Oliva is nu in balbezit. Serpato onderschept slim de pass. Faraj rent richting de bal. Faraj draait met de bal, schiet en ... Cosco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Heizung - Synowie Anarchii FC 0:3

42e minuut.
Mesaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Holz onderschept slim de pass. Holz geeft een hoge lob. Tzekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzekos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Koncarević is nu in balbezit. Gaggioli verovert de bal door een tackle van achteren. Gaggioli probeert naar een medespeler te passen. Mesaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesaroş haalt uit met een fantastische trap. Brasseur bokst de bal weg.

44e minuut.
Otava speelt de bal door. Faraj is nu in balbezit. Freier begaat een overtreding. Faraj raakt geblesseerd tijdens het duel. Koncarević wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Heizung 56%, Synowie Anarchii FC 44%.
FC Heizung - Synowie Anarchii FC 0:3

46e minuut.
Gautier passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Otava de bal. Otava passt de bal met de wreef. Oliva is nu in balbezit. Oliva schiet op doel. De bal raakt de paal. Tzekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzekos draait met de bal, schiet en ... Cosco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Tzekos is nu in balbezit. Freier legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tzekos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oliva neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Cosco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Heizung - Synowie Anarchii FC 0:4

61e minuut.
Tzekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Freier speelt de bal door. Faraj probeert naar een medespeler te passen. Oliva is nu in balbezit. Oliva draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Heizung - Synowie Anarchii FC 0:5

69e minuut.
Oliva onderschept slim de pass. Oliva speelt de bal door. Faraj rent richting de bal. Faraj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Heizung - Synowie Anarchii FC 0:6

71e minuut.
Yengeç is nu in balbezit. Yengeç passt de bal met de wreef. Sequelado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sequelado haalt uit met een fantastische trap. Brasseur probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

75e minuut.
Gautier passt de bal in één keer door. Otava rent richting de bal. Otava met een sublieme pass. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva draait met de bal, schiet en ... Cosco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Heizung - Synowie Anarchii FC 0:7

76e minuut.
Faraj probeert naar een medespeler te passen. Koncarević heeft problemen om de bal te vangen. Koncarević passt de bal in één keer door. Tzekos is nu in balbezit. Tzekos draait met de bal, schiet en ... Cosco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Ştrulă geeft een lange en hoge pass. Gautier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gautier passt de bal in één keer door. Faraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Faraj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Heizung 64%, Synowie Anarchii FC 36%.
FC Heizung - Synowie Anarchii FC 0:7