Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Synowie Anarchii FC FC Heizung
1-5-4-1 Tactiek Heiz4
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
47.2 gemiddelde waardering 41.1
excellent Schieten average
average Passen adequate
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Oliva kopt de bal weg. Faraj speelt de bal door. Gautier probeert naar een medespeler te passen. Tzekos rent richting de bal. Tzekos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Koncarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Koncarević geeft een lange en hoge pass. Oliva rent richting de bal. Faraj rent richting de bal. Faraj schiet op doel. Cosco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Koncarević probeert naar een medespeler te passen. Tzekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Gaggioli ... Strafschop! Gaggioli krijgt een gele kaart. Tzekos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Faraj kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Synowie Anarchii FC - FC Heizung 1:0

32e minuut.
Sequelado geeft een lange en hoge pass. Mesaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Orash begaat een overtreding. Mesaroş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Balcerowicz wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
García Giménez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Otava bereikt de bal nog maar net als eerste. Otava speelt de bal door. Oliva heeft problemen om de bal te vangen. Oliva draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Tzekos is nu in balbezit. Tzekos passt de bal in één keer door. Otava rent richting de bal. Otava geeft de bal voor. Tzekos krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Synowie Anarchii FC 45%, FC Heizung 55%.
Synowie Anarchii FC - FC Heizung 1:0

46e minuut.
Gaggioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Faraj verovert de bal door een tackle van achteren. Faraj passt de bal zonder na te denken. Tzekos rent richting de bal. Tzekos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Otava met een sublieme pass. Faraj rent richting de bal. Faraj passt de bal in één keer door. Gautier is nu in balbezit. Gautier geeft de bal voor. Cosco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Cosco speelt de bal door. Krzos kopt de bal weg. Ştrulă bereikt de bal nog maar net als eerste. Yengeç verovert de bal door een tackle van achteren. Yengeç draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Oliva verovert de bal door een tackle van achteren. Oliva passt de bal in één keer door. Faraj speelt de bal door. Tzekos rent richting de bal. Tzekos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Oliva is nu in balbezit. Faraj is nu in balbezit. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva haalt uit met een fantastische trap. Cosco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Synowie Anarchii FC - FC Heizung 2:0

89e minuut.
Daar is Serpato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serpato onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gautier neemt de hoekschop. Daar is Serpato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Synowie Anarchii FC 33%, FC Heizung 67%.
Synowie Anarchii FC - FC Heizung 2:0