Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NinjasInPyjamas Orlęta Reszka
Nowa2 Tactiek ligowa z polko p
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
16 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 35.5
very good Schieten adequate
good Passen average
average Verdedigen adequate


13e minuut.
Sklarek verovert de bal door een tackle van achteren. Wawreńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawreńczuk speelt de bal door. Szmatan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Cabarcos met een sublieme pass. Pešula bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Pešula de bal. Pešula geeft de bal voor. Daar is Wawreńczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Pešula geeft een hoge lob. Wawreńczuk is nu in balbezit. Szmatan onderschept slim de pass. Eftimie rent richting de bal. Eftimie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Miculescu onderschept slim de pass. Pešula met een sublieme pass. Wawreńczuk is nu in balbezit. Eftimie rent richting de bal. Eftimie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kavak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cabarcos. Kavak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hajdić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Crisan heeft problemen om de bal te vangen. Crisan draait met de bal, schiet en ... Carmenate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Buzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzić geeft een lange en hoge pass. Wawreńczuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szmatan rent richting de bal. Szmatan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Cabarcos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Meijer komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Bolinja geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sobczak de bal. Szmatan is nu in balbezit. Szmatan haalt uit met een fantastische trap. Benoît probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NinjasInPyjamas 34%, Orlęta Reszka 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NinjasInPyjamas - Orlęta Reszka 0:0

47e minuut.
Wawreńczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Meijer onderschept slim de pass. Meijer probeert naar een medespeler te passen. Eftimie heeft problemen om de bal te vangen. Eftimie draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

55e minuut.
Pešula rent richting de bal. Pešula geeft een lange en hoge pass. Bolinja probeert naar een medespeler te passen. Eftimie heeft problemen om de bal te vangen. Eftimie schiet op doel. Benoît bokst de bal weg.

57e minuut.
Pałasz met een sublieme pass. Pešula bereikt de bal nog maar net als eerste. Pešula passt de bal met de wreef. Szmatan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NinjasInPyjamas - Orlęta Reszka 1:0

70e minuut.
Buzić geeft een lange en hoge pass. Bireta controleert de bal met de borst. Szmatan onderschept slim de pass. Szmatan schiet op doel. Benoît probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NinjasInPyjamas - Orlęta Reszka 2:0

71e minuut.
Bolinja geeft een lange en hoge pass. Szmatan bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pešula neemt de hoekschop. Eftimie krijgt zijn hoofd ertegen. Benoît verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szmatan rent richting de bal. Szmatan schiet op doel. Benoît probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NinjasInPyjamas - Orlęta Reszka 3:0

81e minuut.
Eftimie controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bireta neemt vlug de vrije trap. Bolinja kopt de bal weg. Eftimie bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimie draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Bireta geeft een lange en hoge pass. Pešula geeft een lange en hoge pass. Daar is Szmatan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmatan haalt uit met een fantastische trap. Benoît maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NinjasInPyjamas - Orlęta Reszka 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NinjasInPyjamas 27%, Orlęta Reszka 73%.
NinjasInPyjamas - Orlęta Reszka 4:0