Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PBsnipers-Wadowice LKS Bulowice
2 Tactiek 3-4-3
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
20 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 40.2
very good Schieten adequate
solid Passen adequate
excellent Verdedigen adequate


1e minuut.
Woś rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rivera. Woś is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bilski met een snel genomen vrije trap. Woś kopt de bal weg. Kalde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Gajtkowski heeft problemen om de bal te vangen. Ogryzek verovert de bal door een tackle van achteren. Ogryzek geeft een hoge lob. Manolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Jauner kopt de bal weg. Gavranović heeft problemen om de bal te vangen. Woś rent richting de bal. Woś draait met de bal, schiet en ... Kalde werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Smeets bereikt de bal nog maar net als eerste. Woś verovert de bal door een tackle van achteren. Woś passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Manolov de bal. Manolov schiet op doel. Paal! Woś rent richting de bal. Woś haalt uit met een fantastische trap. Kalde bokst de bal weg.

14e minuut.
Klungelig pakt Manolov de bal. Manolov passt de bal in één keer door. Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Woś schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Klungelig pakt Jauner de bal. Jauner probeert naar een medespeler te passen. Manolov probeert naar een medespeler te passen. Woś rent richting de bal. Woś schiet op doel. Kalde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Benčić speelt de bal door. Woś is nu in balbezit. Woś passt de bal zonder na te denken. Manolov is nu in balbezit. Manolov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PBsnipers-Wadowice - LKS Bulowice 1:0

30e minuut.
Rivera is nu in balbezit. Benčić verovert de bal door een tackle van achteren. Benčić speelt de bal door. Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Woś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Guitton kopt de bal weg. Heiskala rent richting de bal. Chochołek onderschept slim de pass. Rivera rent richting de bal. Rivera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Dimitrov onderschept slim de pass. Bilski onderschept slim de pass. Bilski passt de bal met de wreef. Woś is nu in balbezit. Woś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PBsnipers-Wadowice - LKS Bulowice 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PBsnipers-Wadowice 45%, LKS Bulowice 55%.
PBsnipers-Wadowice - LKS Bulowice 2:0

48e minuut.
Guitton heeft problemen om de bal te vangen. Bilski is nu in balbezit. Bilski passt de bal in één keer door. Woś heeft problemen om de bal te vangen. Woś haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PBsnipers-Wadowice - LKS Bulowice 3:0

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cioban komt het veld opgelopen. Karasavvidis komt het veld opgelopen. Manolescu komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Heiskala probeert naar een medespeler te passen. Karasavvidis is nu in balbezit. Jauner onderschept slim de pass. Manolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Daar is Ogryzek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gajtkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ogryzek. Ogryzek krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Doeltrap. Kucharčík trapt de bal weg. Bilski kopt de bal weg. Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Woś draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Bilski onderschept slim de pass. Bilski probeert naar een medespeler te passen. Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Woś draait met de bal, schiet en ... Kalde probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Manolov rent richting de bal. Manolov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gavranović de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PBsnipers-Wadowice 47%, LKS Bulowice 53%.
PBsnipers-Wadowice - LKS Bulowice 3:0