Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NinjasInPyjamas FC Heizung
Nowa2 Tactiek Heiz4
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.3 gemiddelde waardering 43
zeer goed Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Krzos passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sequelado de bal. Sequelado passt de bal zonder na te denken. Mesaroş rent richting de bal. Mesaroş schiet op doel. Carmenate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Na een snelle pass probeert Pešula de bal onder controle te krijgen. Melichárek geeft de bal voor. Pałasz rent richting de bal. Mesaroş onderschept slim de pass. Mesaroş schiet op doel. Carmenate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
NinjasInPyjamas - FC Heizung 0:1

8e minuut.
Pałasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabarcos geeft een lange en hoge pass. Freier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szmatan is nu in balbezit. Szmatan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Melichárek passt de bal zonder na te denken. Yengeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Yengeç passt de bal zonder na te denken. Balcerowicz is nu in balbezit. Balcerowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Serpato geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eftimie met de inworp. Bolinja is nu in balbezit. Bolinja geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cosco trapt de bal weg. Cabarcos kopt de bal weg. Eftimie rent richting de bal. Eftimie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Krzos passt de bal zonder na te denken. Yengeç is nu in balbezit. Yengeç met een sublieme pass. Mesaroş rent richting de bal. Mesaroş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NinjasInPyjamas 46%, FC Heizung 54%.
NinjasInPyjamas - FC Heizung 0:1

48e minuut.
Melichárek verovert de bal door een tackle van achteren. Melichárek speelt de bal door. Bolinja probeert naar een medespeler te passen. Eftimie rent richting de bal. Eftimie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Cosco trapt de bal weg. Bolinja kopt de bal weg. Szmatan rent richting de bal. Szmatan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NinjasInPyjamas - FC Heizung 1:1

62e minuut.
Paprotta geeft de bal voor. Balcerowicz kopt de bal weg. Mesaroş heeft problemen om de bal te vangen. Mesaroş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NinjasInPyjamas - FC Heizung 1:2

65e minuut.
Bolinja rent richting de bal. Bolinja passt de bal met de wreef. Paprotta speelt de bal door. Eftimie bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimie schiet op doel. Paal!

73e minuut.
García probeert de bal aan de voet te houden. Bandalovski met een sublieme pass. Daar is Cabarcos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balcerowicz is nu in balbezit. Balcerowicz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Pałasz speelt de bal door. Melichárek is nu in balbezit. Melichárek passt de bal met de wreef. Yengeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Yengeç geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bolinja rent richting de bal. Bolinja probeert naar een medespeler te passen. Szmatan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatan haalt uit met een fantastische trap. Cosco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Freier bereikt de bal nog maar net als eerste. Freier passt de bal zonder na te denken. Szmatan rent richting de bal. Szmatan haalt uit met een fantastische trap. Cosco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NinjasInPyjamas - FC Heizung 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NinjasInPyjamas 41%, FC Heizung 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NinjasInPyjamas - FC Heizung 2:2