Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zadraz LKS Bulowice
Normal Tactiek 3-4-3
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 43.1
solid Schieten adequate
adequate Passen solid
very good Verdedigen adequate


8e minuut.
Drąg rent richting de bal. Drąg passt de bal met de wreef. Marcu rent richting de bal. Plawgo verovert de bal door een tackle van achteren. Plawgo schiet op doel. Kalde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Drąg is nu in balbezit. Drąg probeert naar een medespeler te passen. Mieśko speelt de bal door. Plawgo rent richting de bal. Plawgo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bencomo heeft problemen om de bal te vangen. Drąg is nu in balbezit. Drąg passt de bal met de wreef. Plawgo is nu in balbezit. Plawgo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Drąg passt de bal zonder na te denken. Cantona is nu in balbezit. Cantona speelt de bal door. Plawgo rent richting de bal. Plawgo haalt uit met een fantastische trap. Kalde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Braithwaite passt de bal zonder na te denken. Cimaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimaglia passt de bal met de wreef. Rivera rent richting de bal. Rivera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Braithwaite rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zadraz - LKS Bulowice 0:1

36e minuut.
Kapidžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapidžić geeft de bal voor. Plawgo rent richting de bal. Plawgo draait met de bal, schiet en ... Kalde maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zadraz 40%, LKS Bulowice 60%.
Zadraz - LKS Bulowice 0:1

47e minuut.
Cantona met een sublieme pass. Drąg rent richting de bal. Drąg passt de bal met de wreef. Plawgo rent richting de bal. Plawgo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Doncu kopt de bal weg. Drąg bereikt de bal nog maar net als eerste. Plawgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Plawgo haalt uit met een fantastische trap. Kalde probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zadraz - LKS Bulowice 1:1

49e minuut.
Drąg bereikt de bal nog maar net als eerste. Drąg passt de bal in één keer door. Tołyż rent richting de bal. Plawgo verovert de bal door een tackle van achteren. Plawgo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Savuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Savuţă probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Boşneaga de bal onder controle te krijgen. Cantona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantona geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Chardon rent richting de bal. Drąg onderschept slim de pass. Drąg passt de bal zonder na te denken. Plawgo is nu in balbezit. Plawgo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zadraz - LKS Bulowice 2:1

60e minuut.
Inworp. Gajtkowski komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Pachowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Braithwaite onderschept slim de pass. Cimaglia is nu in balbezit. Cimaglia schiet op doel. Trasi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mosca komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Drąg rent richting de bal. Gavranović is nu in balbezit. Drąg verovert de bal door een tackle van achteren. Drąg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zadraz - LKS Bulowice 3:1

67e minuut.
Daar is Chardon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drąg verovert de bal door een tackle van achteren. Plawgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Drąg heeft problemen om de bal te vangen. Drąg draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Plawgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Plawgo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Marcu is nu in balbezit. Plawgo begaat een overtreding. Marcu raakt geblesseerd tijdens het duel. Ilonkowski komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Chardon is nu in balbezit. Chardon passt de bal met de wreef. Braithwaite bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimaglia is nu in balbezit. Cimaglia schiet op doel. Trasi bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Trasi probeert naar een medespeler te passen. Mieśko controleert de bal met de borst. Mieśko met een sublieme pass. Plawgo rent richting de bal. Plawgo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zadraz 31%, LKS Bulowice 69%.
Zadraz - LKS Bulowice 3:1