Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Heizung PBsnipers-Wadowice
Heiz4 Tactiek 2
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
41.1 gemiddelde waardering 49
matig Schieten solide
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Bilski probeert naar een medespeler te passen. Loda rent richting de bal. Loda passt de bal in één keer door. Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Woś draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Loda bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzos verovert de bal door een tackle van achteren. Krzos probeert naar een medespeler te passen. Sequelado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sequelado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Gaggioli passt de bal in één keer door. Yengeç geeft een lange en hoge pass. Sequelado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sequelado draait met de bal, schiet en ... Kucharčík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Heizung - PBsnipers-Wadowice 1:0

10e minuut.
Klungelig pakt Krzos de bal. Bilski rent richting de bal. Bilski passt de bal in één keer door. Manolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Heizung - PBsnipers-Wadowice 1:1

15e minuut.
Yengeç kopt de bal weg. Paprotta heeft problemen om de bal te vangen. Manolov rent richting de bal. Woś is nu in balbezit. Woś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Krzos heeft problemen om de bal te vangen. Manolov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krzos. Krzos krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Benčić rent richting de bal. Benčić passt de bal met de wreef. Bilski rent richting de bal. Bilski draait met de bal, schiet en ... Cosco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Heizung - PBsnipers-Wadowice 1:2

29e minuut.
Melichárek geeft een hoge lob. Mesaroş rent richting de bal. Kormány begaat een overtreding. Kormány krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Paprotta geeft een hoge lob. Loda is nu in balbezit. Loda probeert naar een medespeler te passen. Manolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Heizung 55%, PBsnipers-Wadowice 45%.
FC Heizung - PBsnipers-Wadowice 1:2

54e minuut.
Freier probeert naar een medespeler te passen. Woś is nu in balbezit. Woś passt de bal zonder na te denken. Manolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Heizung - PBsnipers-Wadowice 1:3

59e minuut.
Loda onderschept slim de pass. Loda met een sublieme pass. Woś rent richting de bal. Woś draait met de bal, schiet en ... Cosco maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Heizung - PBsnipers-Wadowice 1:4

61e minuut.
Klungelig pakt Manolov de bal. Manolov speelt de bal door. Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Woś draait met de bal, schiet en ... Serpato probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kormány met een sublieme pass. Benčić is nu in balbezit. Benčić passt de bal zonder na te denken. Daar is Woś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Jauner passt de bal met de wreef. Manolov rent richting de bal. Bilski speelt de bal door. Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Woś haalt uit met een fantastische trap. Cosco bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Heizung - PBsnipers-Wadowice 1:5

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gaggioli zal de hoekschop nemen. Daar is Heiskala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mesaroş verovert de bal door een tackle van achteren. Mesaroş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Jauner rent richting de bal. Jauner passt de bal in één keer door. Manolov heeft problemen om de bal te vangen. Bilski rent richting de bal. Bilski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Loda verovert de bal door een tackle van achteren. Loda geeft de bal voor. Serpato rent richting de bal. Manolov verovert de bal door een tackle van achteren. Manolov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Heizung - PBsnipers-Wadowice 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Heizung 66%, PBsnipers-Wadowice 34%.
FC Heizung - PBsnipers-Wadowice 1:6