Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NinjasInPyjamas Naprzód Stolec
Nowa2 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
18% Spel op eigen helft 82%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 21.8
excellent Schieten average
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzegórzecki met de inworp. Pešula met een sublieme pass. Szmatan is nu in balbezit. Szmatan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Kmiotek bokst de bal weg.

6e minuut.
Pałasz verovert de bal door een tackle van achteren. Pałasz geeft een hoge lob. Eftimie rent richting de bal. Eftimie haalt uit met een fantastische trap. Kmiotek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NinjasInPyjamas - Naprzód Stolec 1:0

12e minuut.
Szmatan heeft problemen om de bal te vangen. Cabarcos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabarcos speelt de bal door. Szmatan rent richting de bal. Szmatan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Cabarcos kopt de bal weg. Daar is Szmatan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sałapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatan verovert de bal door een tackle van achteren. Szmatan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Szmatan passt de bal met de wreef. Eftimie rent richting de bal. Eftimie passt de bal zonder na te denken. Szmatan rent richting de bal. Szmatan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NinjasInPyjamas - Naprzód Stolec 2:0

21e minuut.
Bamberek met de inworp. García speelt de bal door. Libiszewski rent richting de bal. Eftimie onderschept slim de pass. Eftimie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NinjasInPyjamas - Naprzód Stolec 3:0

23e minuut.
Bolinja geeft de bal voor. Libiszewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cabarcos met een sublieme pass. Klungelig pakt Szmatan de bal. Szmatan draait met de bal, schiet en ... Kmiotek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szmatan rent richting de bal. Szmatan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NinjasInPyjamas - Naprzód Stolec 4:0

24e minuut.
Wałkiewicz passt de bal zonder na te denken. Sałapa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Grzegórzecki de bal. Szmatan verovert de bal door een tackle van achteren. Szmatan haalt uit met een fantastische trap. Kmiotek bokst de bal weg. Eftimie rent richting de bal. Eftimie haalt uit met een fantastische trap. Kmiotek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bolinja geeft een hoge lob. Eftimie bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimie passt de bal in één keer door. Szmatan is nu in balbezit. Szmatan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
García met de inworp. Daar is Bolinja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolinja geeft een hoge lob. Szmatan rent richting de bal. Szmatan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Klungelig pakt Eftimie de bal. Libiszewski onderschept slim de pass. Libiszewski geeft de bal voor. Buzić kopt de bal weg. Bolinja geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Libiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolinja is nu in balbezit. Bolinja geeft een lange en hoge pass. Szmatan is nu in balbezit. Szmatan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NinjasInPyjamas - Naprzód Stolec 5:0

45e minuut.
Wałkiewicz is nu in balbezit. Buzić onderschept slim de pass. Buzić geeft de bal voor. Szmatan controleert de bal met de borst. Szmatan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NinjasInPyjamas 20%, Naprzód Stolec 80%.
NinjasInPyjamas - Naprzód Stolec 5:0

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Przerwa de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Eftimie neemt de hoekschop. Szmatan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kmiotek trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García met een snelle inworp. Bolinja geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
NinjasInPyjamas - Naprzód Stolec 6:0

52e minuut.
Pešula bereikt de bal nog maar net als eerste. Pešula geeft een lange en hoge pass. Daar is Bamberek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eftimie is nu in balbezit. Eftimie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Cabarcos probeert naar een medespeler te passen. Pešula bereikt de bal nog maar net als eerste. Pešula passt de bal met de wreef. Szmatan rent richting de bal. Szmatan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Pešula geeft een hoge lob. Przerwa kopt de bal weg. Eftimie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szmatan rent richting de bal. Szmatan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Bolinja geeft een hoge lob. Pešula bereikt de bal nog maar net als eerste. Pešula met een sublieme pass. Eftimie is nu in balbezit. Eftimie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NinjasInPyjamas - Naprzód Stolec 7:0

66e minuut.
Pešula bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Pešula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pešula met een sublieme pass. Eftimie heeft problemen om de bal te vangen. Eftimie schiet op doel. Kmiotek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Pešula bereikt de bal nog maar net als eerste. Pešula met een sublieme pass. Szmatan rent richting de bal. Szmatan schiet op doel. Kmiotek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Szmatan rent richting de bal. Szmatan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NinjasInPyjamas - Naprzód Stolec 8:0

84e minuut.
Szmatan kopt de bal weg. Libiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolinja verovert de bal door een tackle van achteren. Eftimie rent richting de bal. Eftimie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Libiszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Libiszewski speelt de bal door. Bolinja geeft een hoge lob. Pešula bereikt de bal nog maar net als eerste. Pešula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kmiotek trapt de bal weg van het doel. Bolinja speelt de bal door. Klungelig pakt Szmatan de bal. Szmatan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NinjasInPyjamas - Naprzód Stolec 9:0

89e minuut.
Serwach is nu in balbezit. García verovert de bal door een tackle van achteren. García speelt de bal door. Eftimie rent richting de bal. Eftimie geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NinjasInPyjamas 16%, Naprzód Stolec 84%.
NinjasInPyjamas - Naprzód Stolec 9:0