Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zadraz FC Heizung
Normal Tactiek Heiz4
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
20 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 42.3
solid Schieten average
good Passen adequate
solid Verdedigen adequate


17e minuut.
Doncu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kapidžić rent richting de bal. Kapidžić passt de bal met de wreef. Cantona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantona schiet op doel. Cosco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Plawgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Plawgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zadraz - FC Heizung 1:0

19e minuut.
Freier geeft een lange en hoge pass. Mieśko kopt de bal weg. Klungelig pakt Serpato de bal. Plawgo is nu in balbezit. Plawgo haalt uit met een fantastische trap. Cosco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Cantona is nu in balbezit. Cantona met een sublieme pass. Plawgo is nu in balbezit. Plawgo schiet op doel. Cosco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zadraz - FC Heizung 2:0

37e minuut.
Melichárek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Balcerowicz de bal. Balcerowicz probeert naar een medespeler te passen. Mesaroş rent richting de bal. Mesaroş haalt uit met een fantastische trap. Trasi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Drąg schiet op doel. Doeltrap. Cosco trapt de bal weg. Krzos kopt de bal weg. Balcerowicz met een sublieme pass. Trasi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zadraz 39%, FC Heizung 61%.
Zadraz - FC Heizung 2:0

49e minuut.
Klungelig pakt Yengeç de bal. Yengeç geeft een hoge lob. Pachowicz probeert de bal met de borst te controleren. Mesaroş rent richting de bal. Mesaroş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Paprotta geeft de bal voor. Inworp. Mieśko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drąg is nu in balbezit. Drąg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Drąg geeft een lange en hoge pass. Paprotta heeft problemen om de bal te vangen. Plawgo onderschept slim de pass. Plawgo schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kapidžić is nu in balbezit. Kapidžić probeert naar een medespeler te passen. Măceşanu speelt de bal door. Plawgo is nu in balbezit. Plawgo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Melichárek bereikt de bal nog maar net als eerste. Melichárek passt de bal in één keer door. Savuţă is nu in balbezit. Mesaroş onderschept slim de pass. Mesaroş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zadraz - FC Heizung 2:1

68e minuut.
Boşneaga geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gaggioli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mesaroş is nu in balbezit. Mesaroş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kapidžić met een sublieme pass. Cantona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantona geeft de bal voor. Plawgo is nu in balbezit. Plawgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zadraz - FC Heizung 3:1

72e minuut.
Mieśko probeert naar een medespeler te passen. Serpato bereikt de bal nog maar net als eerste. Plawgo verovert de bal door een tackle van achteren. Plawgo draait met de bal, schiet en ... Cosco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zadraz - FC Heizung 4:1

76e minuut.
Cantona geeft een hoge lob. Daar is Plawgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serpato verovert de bal door een tackle van achteren. Drąg bereikt de bal nog maar net als eerste. Drąg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Melichárek probeert naar een medespeler te passen. Balcerowicz is nu in balbezit. Balcerowicz passt de bal in één keer door. Sequelado rent richting de bal. Sequelado schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zadraz - FC Heizung 4:2

88e minuut.
Doncu probeert naar een medespeler te passen. Drąg is nu in balbezit. Drąg passt de bal zonder na te denken. Plawgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Plawgo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zadraz 38%, FC Heizung 62%.
Zadraz - FC Heizung 4:2